Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μαζική εξολόθρευση Περιστεριών

Μαζική εξολόθρευση Περιστεριών

0
http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria2.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria2.jpg

Εκατοντάδες τα νεκρά Περιστέρια που έπεσαν θύμα της εγκληματικής ενέργειας αγνώστου ο οποίος έριξε στην πλατεία της δυτικής παραλίας στην πόλη της Λευκάδας, δηλητηριασμένη τροφή.

Η πλατεία και η στέγες των σπιτιών όπως και τα σοκάκια της γειτονιάς γέμισαν με άψυχα περιστέρια. Η πρόεδρος του σωματείου ζωόφιλων Λευκάδας βρέθηκε αμέσως στην περιοχή όπου και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία καθώς και την Πυροσβεστική αλλά και τον Δήμο Λευκάδας. Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική ήρθαν αμέσως στο σημείο όπου η αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και συνέλεξε όσα στοιχεία μπορεί να φανούν χρήσιμα στον εντοπισμό του δράστη στην συνέχεια οι άνδρες της Πυροσβεστικής Λευκάδας που έφτασαν στο σημείο καθάρισαν με νερό την πλατεία ώστε να απομακρυνθεί οι δηλητηριασμένη τροφή.

Το συνεργείο όμως του Δήμου Λευκάδας που είχε ενημερωθεί με πάνω από 10 τηλέφωνα δεν εμφανίστηκε για να καθαρίσει την περιοχή από τα νεκρά πουλιά τα οποία φυσικά αποτελούν κίνδυνο και για άλλα ζώα όπως γάτες αλλά και για ανθρώπους. Μετά από 3 ώρες από τα τηλεφωνήματα της προέδρου του σωματείου ζωόφιλων Λευκάδας στον Δήμο Λευκάδας κανένας από τον δήμο δεν είχε εμφανιστεί και ίσως και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να μην έχουν πάει ακόμα .

Σοκαρισμένοι οι ξένοι τουρίστες κοιτούσαν την πλατεία που ήταν γεμάτη με νεκρά περιστέρια και κάποιοι έβγαζαν φωτογραφίες με σκοπό να τις στείλουν στα τουριστικά γραφεία που τους έκλεισαν διακοπές στην Λευκάδα, για να μην στείλουν άλλους ομοεθνείς τους στο νησί μας !!! Η κατάσταση έχει ξεφύγει στο νησί και από την πλευρά των πολιτών αλλά και από την πλευρά της πολιτείας.

Μερικά από τα περιστέρια σώθηκαν χάρη στην μεταφορά τους από την κ. Αλίκη Μακρυγιώργου σε κτηνιατρείο όπου και συλλέχθηκε δηλητηριασμένη τροφή με σκοπό την εξέταση της.

My Lefkada : Καταδικάζουμε την πράξη του αγνώστου η οποία μόνο ως εγκληματική μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε και επίσης καταδικάζουμε και την αδιαφορία του Δήμου Λευκάδας που και αυτή μόνο ως εγκληματική μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε. Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε από την Λευκάδα. 

Σε λίγα λεπτά θα αναρτηθεί βίντεο με εικόνςς από την πλατεία καθώς και με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria1.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria3.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria4.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria5.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria6.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria7.jpg

http://mylefkada.gr/2010/June/Peristeria8.jpg

Προηγούμενο άρθροΤο Φεστιβάλ των ρεκόρ
Επόμενο άρθροΒίντεο από την δηλητηρίαση των περιστεριών