Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συνέντευξη του Δημήτρη Πετρόπουλου στον Prisma 95,1

Συνέντευξη του Δημήτρη Πετρόπουλου στον Prisma 95,1

1
https://www.mylefkada.gr/2013/December/nea-dimokratia-petropoulos.jpg

nea-dimokratia-petropoulos

Ο κ. Θοδωρής Βερύκιος είναι ανεπαρκής. Ας μας πει τι έχει προσφέρει στο νησί και τι επαγγέλλεται.

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε μέσα από τον Prisma 95,1 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας Δημήτρης Πετρόπουλος, σε όσα ανέφερε την περασμένη Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βερύκιος μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο, όσον αφορά την ονοματολογία που ακούγεται το τελευταίο διάστημα για την Περιφέρεια.

Ο κύριος Πετρόπουλος απάντησε σε όσα είπε ο κύριος Βερύκιος και αναρωτήθηκε πιο είναι το έργο που έχει προσφέρει ο κ. Βερύκιος στο νησί.

Επίσης διευκρίνισε ότι ο κύριος Βερύκιος δεν είχε επιλεγεί στις προηγούμενες εκλογές, αλλά ένας πρώην Δήμαρχος καθ’ όλα καταξιωμένος που αρνήθηκε και μπήκε στην θέση του.

Σε άλλο σημείο ο κύριος Πετρόπουλος, κατηγόρησε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι τα χρήματα της Μαρίνας περίπου 400.000 ευρώ κάθε έτος τα παρέδωσε δωρεάν στον Δήμαρχο Λευκάδας κύριο Αραβανή, όπως εν λευκώ παρέδωσε και το Διοικητήριο για να αναρωτηθεί «γιατί όπως επικαλείται έμεινε άφραγκος;»

Ο κύριος Πετρόπουλος απάντησε και στον ισχυρισμό του κ. Βερύκιου ότι τα κόμματα δεν πρέπει να ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας ότι νιώθει προσβεβλημένος ως πρόσφατα επανεκλεγείς στην ΝΟΔΕ και αναρωτήθηκε αν ο κ. Βερύκιος είναι προϊόν πολιτικής παρθενογένεσης θυμίζοντας του ότι και το 2006, αλλά και το 2010 του έδωσε το χρίσμα η Νέα Δημοκρατία.

Επίσης είπε ότι ο κύριος Σπύρου κωφεύει στα όσα ακούγονται και του διαμηνύονται στην Λευκάδα για τον κ. Βερύκιο και χαρακτήρισε φαιδρότητα να προσπαθεί ο Κερκυραίος να επιβάλει τον αρεστό του εδώ, συμπληρώνοντας ότι για την Νέα Δημοκρατία ήταν μεγάλη απώλεια η Νομαρχία και έχουμε γίνει πλέον επαρχεία της Κέρκυρας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος μαζί με άλλους βγήκε μπροστά γιατί τον θεωρεί ανεπαρκή και όσον αφορά την προσωπική του σχέση με τον κ. Βερύκιο, επανέλαβε αυτό που είπε ο κ. Βερύκιος ότι είναι εκείνος πρόεδρος ΝΟΔΕ και ο κ. Βερύκιος Αντιπεριφεριάρχης για να συμπληρώσει «αμφότεροι μεταξύ άλλων ενδιαφερόμενοι για την Αντιπεριφέρεια.»

Όσον αφορά για τα δικά του μεγάλα έργα υπογράμμισε ότι το Νοσοκομείο δεν είναι δικό του έργο, το αγκυροβόλιο το παρέδωσε στο Δήμο Λευκάδας, ο Δίαυλος πάει κατά διαόλου, όσον αφορά την αποπληρωμή του Διοικητηρίου, δεν έκανε τίποτε και όπως ανέφερε έτρεχαν μέχρι την τελευταία στιγμή για την Ασφαλιστική Ενημερότητα της Περιφέρειας και για να ενταχτεί με εκείνον να αδιαφορεί.

Το μόνο που έκανε συμπλήρωσε ήταν να δώσει γη και ύδωρ στην Κερκυραϊκή Διοίκηση, να αδιαφορεί για τα πάντα ακόμα και με το ΚΤΕΟ που δεν λειτουργεί, ή το προσωπικό της γέφυρας που τείνει να συνταξιοδοτηθεί και θα κλείσει , καθώς και να του αφήνουν υπονοούμενα διάφορα τοπικά έντυπα για διάφορες ιστορίες τόσο με εργολάβους όσο και με υποθέσεις λαθρεμπορίας στο παρελθόν.

Τέλος τον προκάλεσε στην επόμενη συνέντευξη του να μας πει τι επαγγέλλεται γιατί στους καταλόγους των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είναι πολιτικός φορέων και να μας πει τι ένσημα έχει κολλήσει.

Πηγή: Prisma 95,1

Προηγούμενο άρθροΝέα ειδικότητα στο ΙΕΚ Πρέβεζας: Αρχιμάγειρας (Chef)
Επόμενο άρθροΑποκριάτικος χορός Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας