Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Επίκινδυνο Pillar στο κέντρο της Λευκάδας

Επίκινδυνο Pillar στο κέντρο της Λευκάδας [Upd]

0
mt_gallery

DSC 0004

Ακριβώς απέναντι από το Διοικητήριο της Λευκάδας.

Τις φωτογραφίες του κατεστραμμένου pillar της ΔΕΗ που βρίσκεται επί της οδού Τζεβελέκη ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο του Διοικητηρίου της Λευκάδας, μας έστειλε αναγνώστης με την ελπίδα οι αρμόδιοι να προβούν άμεσα στην επισκευή του ή στην αντικατάσταση του πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα αφού από το σημείο αυτό περνούν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας και τουρίστες καθώς και μικρά παιδιά που πηγαίνουν στα σχολεία τους τα απογεύματα για διάφορες δραστηριότητες.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν έχουμε ξαναδημοσιεύσει σχετικό άρθρο (βλ. εδώ) και λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση του η ΔΕΗ επισκεύασε άμεσα το κατεστραμμένο pillar, ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και τώρα.

Update: Λίγες μόλις ώρες μετά την ανάρτηση του παραπάνω κειμένου και των φωτογραφιών του επικίνδυνου pillar, ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Λευκάδας επικοινώνησε μαζί μας για να μας ενημερώσει ότι το pillar δεν είναι της ΔΕΗ αλλά του Δήμου Λευκάδας!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν οι ελπίδες για την αποκατάσταση του, μοιάζουν να ελαχιστοποιούνται μιας και τόσο καιρό το pillar είναι σε αυτή την κατάσταση και ας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πόρτα του Διοικητηρίου του Δήμου Λευκάδας. Ίδωμεν!

DSC 0005

DSC 0007

 

Προηγούμενο άρθροΗ Κατερίνα Λέχου, Λευκαδίτισσα νύφη
Επόμενο άρθροΝέος γιατρός στον Καστό