Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πως θα αποκτήσετε το τέλειο δέρμα για την ημέρα του γάμου σας

Πως θα αποκτήσετε το τέλειο δέρμα για την ημέρα του γάμου σας

0

 

Διατηρώντας μια σωστή καθημερινή  φροντίδα για το δέρμα σας, πετυχαίνετε όχι μόνο μια τέλεια εμφάνισή του για την ημέρα του γάμου σας, αλλά συνεισφέρετε και στο άψογο μακιγιάζ σας.

Ακολουθείστε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές των ειδικών φροντίδας του δέρματος  και εντάξτε τες στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, προκειμένου να αποκτήσετε το τέλειο δέρμα για την ημέρα του γάμου σας.

προετοιμασία 6 μήνες πριν το γάμο

Ξεκινήστε με μια σειρά μηνιαίων θεραπειών, ώστε να φθάσει το δέρμα σας στην καλύτερή του κατάσταση. Οι στοχευμένες αυτές θεραπείες θα προσφέρουν στο δέρμα σας ανακούφιση από τις λεπτές ρυτίδες, τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, την υπερμελάγχρωση και τις ακνεϊκές βλάβες. Η φροντίδα με Ρετινόλη, που στοχεύει στις ρυτίδες, στους μαύρους κύκλους, στα πρηξίματα και στην αφυδάτωση, που διακρίνουμε στην περιοχή των ματιών, είναι μια πολύ καλή συμβουλή για εσάς.

προετοιμασία 2-3 μήνες πριν το γάμο

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίοδο με αρκετό άγχος για τις νύφες. Θα πρέπει να προσφέρετε στο δέρμα σας αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και ενεργά συστατικά ενόψει της ημέρας του γάμου σας, οπότε καλό είναι να προμηθευτείτε μια πολυβιταμινούχα μάσκα και να τη χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα, ώστε το δέρμα να διατηρείται απαλό και ενυδατωμένο.

προετοιμασία 1 μήνα πριν το γάμο

Καλόν είναι να αποφύγετε κάθε νέα ή έντονη θεραπεία, διότι το δέρμα σας ίσως αντιδράσει αρνητικά. Η τελική θεραπεία προσώπου θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 3-4 ημέρες πριν το γάμο σας. Να δώσετε έμφαση στο απαλό καθαρισμό, την απολέπιση και την ενυδάτωση.

Στην περίπτωση που έχετε κανονίσει ραντεβού για αποτρίχωση ή απολέπιση, είναι σωστό να γίνουν τουλάχιστον 4-5 ημέρες πριν το γάμο σας, ώστε και εάν ακόμη εμφανιστεί στο δέρμα σας ερυθρότητα να μπορέσει να εξαληφθεί έγκαιρα.

η ημέρα του γάμου σας

Φαντασθείτε το δέρμα σας σαν καμβά ζωγραφικής και το μακιγιάζ σας, σαν τα χρώματα. Δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το δέρμα σας χωρίς έναν καθαρό καμβά, γιαυτό καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση και στοχευμένη φροντίδα.

 

 

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές το Βeauty&Diet by Ελευθερία Κολυβά.

Eπιστημονική υπεύθυνη :Λάζαρη Σοφία

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική Ημερίδα για το Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) για τα Ιόνια Νησιά
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση βιβλίου: «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας» του Κ. Σκλαβενίτη