Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Παν.Σκληρός – ” Θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο υπό τον Ηλία Μπεριάτο”

Παν.Σκληρός – ” Θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο υπό τον Ηλία Μπεριάτο”

0

 

 

Στο ψηφοδέλτιο υπό τον Ηλία Μπεριάτο

Την πρόθεσή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, εκφράζει ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης του κόμματος Παναγιώτης Σκλήρος, στα πλαίσια δηλώσεων που παραχώρησε στον -Ε-, λίγες ημέρες αφού έγινε γνωστό το όνομα του υποψηφίου Περιφερειάρχη. Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του κ. Ηλία Μπεριάτου να μην έχει ακόμη γίνει, παρόλα αυτά η υποψηφιότητά του είναι σίγουρη και ο κ. Σκληρός, που να σημειωθεί πως και ο ίδιος είχε καταθέσει αίτηση για τη θέση του Περιφερειάρχη, σπεύδει να εκφράσει τη βεβαιότητά του πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νικηφόρο.

Αναφορά από τον ίδιο όμως, έγινε και στις διαδικασίες που πρόσφατα έγιναν στη Ζάκυνθο, με σκοπό να επιλεγεί ο καταλληλότερος για το ψηφοδέλτιο του Δήμου: «Παρακολούθησα το θέμα από την αρχή, από τη στιγμή δηλαδή που η Νομαρχιακή Οργάνωση ζήτησε και πίστεψε αυτές τις διεργασίες, μαζί και με τον Βουλευτή τον κ. Βαρβαρίγο. Νομίζω πως η Ζάκυνθος έδωσε ένα δείγμα πανελλαδικής εμβέλειας για την άψογη διεξαγωγή αυτών των διαδικασιών. Σε αυτό συνέβαλαν και οι ίδιοι οι υποψήφιοι, αλλά γενικά υπήρξε μια καλή διεργασία που θα αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες στο μέλλον.

Το κόμμα μας δηλαδή, θα ξεφύγει από τη διαβούλευση και την αξιολόγηση στελεχών από άλλα στελέχη και το λόγο θα έχει η κοινωνία. Πιστεύω πως αυτό που έγινε είναι ένα επίτευγμα και αποτέλεσμα μιας πολύ καλής συνεργασίας του Βουλευτή με την Νομαρχιακή Επιτροπή» σημείωσε ο κ. Σκληρός, ενώ για τις αντιδράσεις που προέκυψαν εκ των υστέρων σημείωσε: «

Ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν και τέτοιοι τριγμοί. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα ισορροπήσουν και θα πάνε καλά, ενώ είμαι πολύ αισιόδοξος και για το τελικό αποτέλεσμα, που κατά τη γνώμη μου θα είναι νικηφόρο». Αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Αντώνη Αντίοχου, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Αυτό δεν είναι ένα θέμα που μπορώ να σχολιάσω εκ του μακρόθεν. Το ΠΑΣΟΚ πάντως, μέσα από τις διαδικασίες στις οποίες δεν συμμετείχε ο κ. Αντίοχος, ανέδειξε τον δικό του υποψήφιο».

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του κ. Μπεριάτου, σημείωσε πως υπάρχει μια δέσμευση ακαδημαϊκού χαρακτήρα, που δεν επιτρέπει προς το παρόν να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις, ενώ για την πολυσυζητημένη πιθανή υποψηφιότητα της κ. Γκερέκου, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αν και αρχικά ήταν σίγουρη, στη συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν, δήλωσε: «Επειδή ήμουν ένας από τους ενδιαφερόμενους, δεν είχα πρόσβαση στις πηγές αξιολόγησης και δε συμμετείχα σε συσκέψεις και συζητήσεις. Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά γνωρίζω ότι η κ. Γκερέκου μου είπε ότι θα στρατευτεί όπου την ορίσει ο Πρόεδρος. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα αξιολόγησης από το κόμμα και τον Πρωθυπουργό». Για τη δική του τέλος υποψηφιότητα ο Παναγιώτης Σκληρός σημείωσε: «Εκ των πραγμάτων θα ακολουθήσω τη γραμμή του κόμματος. Από την πρώτη στιγμή κατέθεσα τη θέση μου, ότι δηλαδή με ενδιαφέρει η συμμετοχή μου στην νέα περιφερειακή αυτοδιοίκηση και δεν είναι αυτοσκοπός μου η θέση του Περιφερειάρχη. Θα αναλάβω τις ευθύνες μου, εφόσον εκλεγώ, μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, με το ψηφοδέλτιο που θα έχει επικεφαλής τον κ. Μπεριάτο».Τέλος, ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα και μετά το τέλος των εργασιών της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Περιφερειακού Οργάνου, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναφορά από τον κ. Σκληρό, έγινε και στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός, κίνηση που χαρακτήρισε ως μια επιθετική πολιτική, σε όλα τα μέτωπα και με πολλά άτομα που θα έχουν διακριτές αρμοδιότητες. «Στόχος είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που αφορούν και την οικονομική μας ανάπτυξη, αλλά και την ισορροπία των οικονομικών προβλημάτων που είχαμε διεθνώς» σημείωσε και τόνισε πως θα ακολουθήσουν ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση ασκούσε το έργο της.

Πηγή : www.ermisnews.gr

Προηγούμενο άρθροMy Lefkada Sports – Έρχεται…
Επόμενο άρθροΟ Ηλίας Μπεριάτος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Π.Ι.Ν.