Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συναντήσεις εκπροσώπων του Ριμπολόβλεφ σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Συναντήσεις εκπροσώπων του Ριμπολόβλεφ σε Λευκάδα και Μεγανήσι

0
RYBOLOVLEV-SCORPIOS

RYBOLOVLEV-SCORPIOS

Σε πολύ γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκονται οι σύμβουλοι του Ρώσου Μεγιστάνα.

Στη Λευκάδα και σε πολύ γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκονται οι σύμβουλοι του Ρώσου Μεγιστάνα από χθες, προάγγελοι της άφιξης και του ίδιου του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Μάλιστα από σήμερα Παρασκευή 24/5 ξεκίνησαν επαφές με θεσμικούς παράγοντες και τοπικές αρχές για τις συνθήκες ασφαλείας στην επίσημη πρώτη επίσκεψή του. Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν ήταν οι δήμαρχοι Μεγανησίου και Λευκάδας, κύριοι Στάθης Ζαβιτσάνος και Κώστας Αραβανής .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Meganisinews.gr επισκέφθηκαν τόσο το Λιμεναρχείο , όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας για την ρύθμιση λεπτομερειών στην καλή συνεργασία κι ασφάλεια τόσο του Σκορπιού, όσο και της παραμονής της οικογένειας του Ρώσου Μεγιστάνα και του ίδιου στο νησί. Οι συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα με τους παράγοντες να τους καθησυχάζουν ως προς την φιλικότητα των κατοίκων απέναντι στον νέο ιδιοκτήτη.

Μετά τις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι Ριμπολόβλεφ αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Μάλιστα πληροφορίες μας λένε ότι ως γευσιγνώστες της Ελληνικής κουζίνας και κουλτούρας ζήτησαν πληροφορίες για καλό «κοκορέτσι»! Οι «απεσταλμένοι» του Ρώσου Μεγιστάνα θα παραμείνουν στην περιοχή μας περίπου μια εβδομάδα, όπου θα συνεχίσουν τις επαφές τους την Δευτέρα σε διάφορες υπηρεσίες, όπου και αναμένεται να πάρουν μια πρώτη γεύση της ελληνικής γραφειοκρατίας στην προσπάθεια «ιχνηλάτησης» των διαδικασιών που απαιτούνται για την ρύθμιση νομικών ενεργειών για τις ανακαινίσεις στο νησί που η οικογένεια σχεδιάζει.

Ο Ρώσος μεγιστάνας μέσω των αντιπροσώπων του διαμηνύει με κάθε τρόπο ότι επιζητά την κοινωνική αποδοχή στην προσπάθεια αξιοποίησης του Σκορπιού και ότι σε καμμία περίπτωση δεν επιθυμεί κανενός τύπου αντιπαράθεση τόσο με τις τοπικές αρχές, όσο και με τους απλούς κατοίκους και ψαράδες της περιοχής.

Πρόθεση της οικογένειας, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποί της σε συνάντηση και με τον δήμαρχο Μεγανησίου, είναι να διατηρήσει το υπάρχον καθεστώς λειτουργίας της καθημερινότητας του νησιού και να καταστεί σε πρώτη φάση εκ νέου λειτουργικό και κατοικήσιμο με ανακαινίσεις των κτιρίων και μικρές παρεμβάσεις στο τμήμα του λιμανιού, ώστε να είναι πιο εύκολη η δια θαλάσσης πρόσβαση.

Να σημειωθεί ότι ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα και την Κύπρο και ένα σημαντικό μέρος του επιτελείου των συμβούλων του προέρχεται από την Μεγαλόνησο. Μάλιστα ο νομικός του σύμβουλος που συμμετέχει στις συναντήσεις εδώ στη Λευκάδα είναι Κύπριος, πρόκειται για τον κ. Ανδρέα Χατζηκυριάκο που είναι και προσωπικός φίλος του Ρώσου Μεγιστάνα.

Πηγή: Meganisinews.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΑνακαλούνται 14.150 Nissan Micra