Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Σύλληψη αλλοδαπών στη Λευκάδα

Σύλληψη αλλοδαπών στη Λευκάδα

0
astynomia logo

Ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού

Χθες (30-03-2012) το πρωί συνελήφθη στη Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 21χρονος υπήκοος Πακιστάν για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και κατοχής- χρήσης πλαστού εγγράφου

(Δελτίο Τύπου)

Χθες (30-03-2012) το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22 και 24 ετών, αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και κατοχής- χρήσης πλαστού εγγράφου.

 

 

 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και κατοχής- χρήσης πλαστού εγγράφου.

Συνελήφθησαν, χθες (30-03-2012) το μεσημέρι, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα για τα κατά περίπτωση αδικήματα του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και κατοχής- χρήσης πλαστού εγγράφου.

Ειδικότερα οι δύο υπήκοοι Πακιστάν κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να διαθέτουν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Στην πρώτη περίπτωση του 24χρονου, (74) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και (99) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD)

• Στην δεύτερη περίπτωση του 22χρονου, (95) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και (109) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD)

Στην συνέχεια από την έρευνα προέκυψε ότι ο 22χρονος Πακιστανός κατείχε παραποιημένο δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

 

Προηγούμενο άρθροΠόσο light είναι τελικά τα light τρόφιμα;
Επόμενο άρθροΗ μεταφορά μαθητών στη Λευκάδα συζητήθηκε στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου