Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Συνάντηση με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της...

Συνάντηση με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Μάνφρεντ Βέμπερ, είχε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

0

Εποικοδομητική συνάντηση με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Μάνφρεντ Βέμπερ, είχε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Μια ιδιαίτερα φιλική και αποτελεσματική συνάντηση, είχε με τον πρώην συνάδελφο  και συνεργάτη της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, νυν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε,σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, συμβολικό κτίριο όπου υπογράφηκε η Συνθήκη προσχώρησης της Ελλάδας στην ΕΕ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, από το οποίο ο Μάνφρεντ Βέμπερ επέλεξε να ξεκινήσει την εκστρατεία του πριν από τις Ευρωεκλογές, η κα Κράτσα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά μαζί του για την ανάγκη σύγκλισης μεταξύ των Περιφερειών της Ευρώπης. Αναφέρθηκε στις εμπειρίες της από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τόνισε οτι η φωνή της θα είναι δυνατή στις Βρυξέλλες για την στήριξη των νησιών.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, έδωσε τις προτάσεις της στον  υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, για τον καλύτερο σχεδιασμό, διαχείριση και χρήση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων απο ευρύτερες κοινωνικές ομάδες καθώς και στην σωστή αξιολόγηση της χρήσης.

Στις δηλώσεις της επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι «Η Ευρώπη των πολιτών, που αποτελεί το όραμα και τον στόχο μας, συνάδει απόλυτα με το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας του Μάνφρεντ Βέμπερ που είναι “η δύναμη του εμείς”. Του επισημαίνουμε οτι το μήνυμά του θα γίνει πραγματικότητα μέσα από την Ευρώπη των Περιφερειών»,  κατέληξε η κα Κράτσα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση προς τιμήν των Ομάδων του Τελικού Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Π-Λ..
Επόμενο άρθροΤο πλήρες ψηφοδέλτιο για την Λευκάδα ανακοίνωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου