Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συνελήφθησαν Υπάλληλοι του Δήμου από την αστυνομία!

Συνελήφθησαν Υπάλληλοι του Δήμου από την αστυνομία!

0

«Όλοι το γνωρίζουμε αλλά κάνεις δεν τα λέει!»

Συνελήφθησαν Υπάλληλοι του Δήμου από την αστυνομία!

Πληρώνεται η νοοτροπία: .

«Όλοι το γνωρίζουμε αλλά κάνεις δεν τα λέει!»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Καρυάς, κος Στέλιος Ρόκκος, ενημέρωσε το Σώμα ότι υπάλληλος του Δήμου και ο πρόεδρος Λαζαράτων συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Κατασχεθήκαν αυτοκίνητο και μηχανήματα του Δήμου που μετέφεραν υλικό από Δημοτικό νταμάρι στο Καβάλο στην Κατούνα. Ο κος Ρόκκος έδειξε «σοκαρισμένος» από τον τρόπο που η αστυνομία έκανε την σύλληψη των υπαλλήλων. Και ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και κατέκρινε τον υπερβολικό ζήλο που έδειξε η αστυνομία στην συγκεκριμένη περίπτωση. Να ενημερώσω ότι η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία ότι γίνεται παράνομη λήψη υλικού σε νταμάρι….. Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι εάν όντως έχουν τα πράγματα έτσι όπως μας τα περιέγραψαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τοτε κακώς η αστυνομία θύμισε με την συμπεριφορά της αμερικανική ταινία! Ενδιαφέρων έχει όμως άσχετα με το συγκεκριμένο γεγονός η επικριτική στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στον τροπο που λειτουργεί η αστυνομία γενικότερα στο νησί μας. Δήμος και Αστυνομία οφείλουν να συνεργάζονται για το καλό του τόπου, προφανώς και υπαρχει ένα πάγωμα μεταξυ τους…..

Την ουσία ποιος την πιάνει;

Καλά κάνει ο αντιδήμαρχος και υπερασπίζεται τους υπάλληλους του. Πρέπει να προστατεύονται όταν αδικούνται. Δεν πρέπει όμως να αναρωτηθούμε άλλη μια φορά πως φτάσαμε στο σημείο να γίνεται μια νόμιμη πράξη και αμέσως να συγχέεται με παρανομία; Είναι θεμιτό αλλά και εύκολο να κανουμε κριτική, να λέμε ότι καλό είναι και η αστυνομία να κάνει σωστά την δουλεία της, να βάλει τάξη στην πόλη, να συνεργαστεί με το Δήμο και να μην συλλαμβάνει υπαλλήλους που κάνουν τη δουλειά τους.

Από την άλλη ερχόμαστε άλλη μια φορά αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα το οποίο όπως ειπώθηκε και από πολλούς Συμβούλους και από τον Δήμαρχο κιόλας είναι υπαρκτό! Όλοι το γνωρίζουν αλλά κάνεις δεν κάνει κάτι για αυτό. «Όλοι το γνωρίζουμε αλλά κάνεις δεν τα λέει!» Η παράνομη λήψη υλικού μπαζώματος από πολλά νταμάρια στο νησί μας είναι μια πραγματικότητα. Κάνεις μεχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να το αντιμετωπίσει. Όταν λοιπόν όλοι αυτοί που το γνωρίζουν και δεν το λένε ανοίξουν το στόμα τους, τοτε θα μπορει κάποιος ο όποιος νόμιμα πάει να κάνει την δουλεία του, να την κάνει κιόλας!

Κ.Μ.

Προηγούμενο άρθροΚαι τώρα που έληξε?
Επόμενο άρθροΚαρυώτες-Ένα κτήριο συνεχίζει να διχάζει ένα χωριό!