Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τα τελικά αποτελέσματα για τον δήμο Λευκάδας

Τα τελικά αποτελέσματα για τον δήμο Λευκάδας

0
Πολίτης ρίχνει την ψήφο του στην κάλπη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015, στο 912ο Εκλογικό Τμήμα, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Οι συνδυασμοί «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αλλάζουμε Πορεία» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Σολδάτο και «Σύγχρονη Λευκάδα» με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Καλό θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών με ενσωματωμένο το 100% των ψήφων, ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αλλάζουμε Πορεία» έλαβε ποσοστό 33,39% και ο συνδυασμός «Σύγχρονη Λευκάδα» ποσοστό 17,30%.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός «Όλοι για τη Λευκάδα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Δρακονταειδή και ποσοστό 17,19%. Ενδεικτικό του θρίλερ που εκτυλίχθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι ότι η διαφορά μεταξύ του 2ου και του 3ου συνδυασμού ήταν μόλις 15 ψήφοι.

Ακολούθησαν ο συνδυασμός «Δίαυλος» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Γληγόρη και ποσοστό 14,29%,  ο συνδυασμός «Κοινωνία Πολιτών» με επικεφαλής τον Ιωάννη Λιβιτσάνο και ποσοστό 10%, ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Λευκάδας» με επικεφαλής τον Ευάγγελο Βερροιώτη και ποσοστό 5,56% και ο συνδυασμός «Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας» με επικεφαλής τον Πέτρο Ζαβιτσάνο και ποσοστό 2,27%.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο Γιάννη Λιβιτσάνου
Επόμενο άρθροΤα τελικά αποτελέσματα για τον δήμο Μεγανησίου