Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Αντώνη

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Αντώνη

0
ÍÁÕÐËÉÏ-Óýãêñïõóç äýï É.×. áõôïêéíÞôùí ìå óïâáñü ôñáõìáôéóìü óçìåéþèçêå áñãÜ ôï áðüãåõìá ôçò ÄåõôÝñáò óôçí ¶ñéá Íáõðëßïõ, åðß ôçò êåíôñéêÞò ïäïý Íáõðëßïõ- Åðéäáýñïõ. ÊáôÜ ôç óýãêñïõóç ôñáõìáôßóôçêå óïâáñÜ ï çëéêéùìÝíïò ïäçãüò ôïõ åíüò ï÷Þìáôïò, ï ïðïßïò êáé ìåôáöÝñèçêå ìå áóèåíïöüñï óôï Íïóïêïìåßï, åíþ áðü ôï Üëëï åìðëåêüìåíï ü÷çìá äåí õðÞñîå ôñáõìáôéóìüò óôïõò åðéâáßíïíôåò.ÐñïáíÜêñéóç ãéá ôá áßôéá ôïõ áôõ÷Þìáôïò äéåíåñãåß ôï ÔìÞìá Ôñï÷áßáò Íáõðëßïõ.(EUROKINISSI-Â.ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)

Τραγικό τέλος είχε ο νεαρός Γ. Π. από την Πλαγιά Αιτ/νιας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατευθυνόμενο προς την Λευκάδα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έφυγε από την πορεία του και έπεσε στην θάλασσα.

Ευτυχώς ο συνοδηγός του κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο ενώ ο άτυχος οδηγός δεν είχε την ίδια τύχη και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πέθανε από πνιγμό.

Ο τριαντάχρονος Γ.Π. ήταν γνωστός και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Λευκάδας αφού τα τελευταία χρόνια εργάζονταν ως DJ σε διάφορα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Λιμενικό της Λευκάδας ενώ η σωρός του οδηγού μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (Κυριακή) στις 12 το μεσημέρι στην Πλαγιά.

Φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο άρθροΣτα γιορτινά “ντύνεται” η πόλη της Λευκάδας
Επόμενο άρθρο14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Λευκάδα