Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Υποψήφιος Δήμαρχος ο Θοδωρής Σολδάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Θοδωρής Σολδάτος

1
dothoris-soldatos-neadimokratia

dothoris-soldatos-neadimokratia

Έλαβε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία την Παρασκευή.

Επαληθεύονται οι φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Βουλευτή Λευκάδας κ. Θοδωρή Σολδάτο να θέτει υποψηφιότητα για τον Δήμο Λευκάδας.

Φαίνεται τελικά πως η πρόταση που έκαναν στελέχη της ΝΔ και υποστηρικτές του νυν βουλευτή έπιασε τόπο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Θοδωρής Σολδάτος την περασμένη Παρασκευή 10/1/14, έλαβε το χρίσμα από το αρμόδιο γραφείο της γαλάζιας παράταξης.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ. Σολδάτος, ο οποίος βρίσκονταν στην Αθήνα, επέστρεψε εσπευσμένα στην Λευκάδα και από το ίδιο βράδυ συναντήθηκε με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Έτσι μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι πληροφορίες μας λένε ότι, κατάφερε να στελεχώσει σε μεγάλο βαθμό τον κύριο κορμό του υπερκομματικού ψηφοδελτίου του με άτομα ευρείας κοινωνικής αποδοχής και σχεδόν απ’ όλους τους κομματικούς χώρους ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποίησε αμέτρητα ραντεβού πετυχαίνοντας την οργάνωση των υποψήφιων τοπικών συμβουλίων σε ποσοστό 60%.

Μετά από την σημερινή εξέλιξη λοιπόν, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Λευκάδας μέχρι στιγμής και όπως όλα δείχνουν είναι, ο κ. Κώστας Δρακονταειδής, ο κ. Πραξιτέλης Σούνδιας, ο κ. Θοδωρής Σολδάτος και ο κ. Σπύρος Μαργέλης. Βέβαια ακόμα απομένουν αρκετοί μήνες μέχρι τις εκλογές οπότε πιθανόν να προστεθούν κι άλλα ονόματα στην παραπάνω λίστα ή ακόμα και να διαγραφεί κάποιο από αυτά.

Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της Αστυνομίας για τις συλλήψεις στην πρώην ΝΑΤΟική βάση