Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Το αδιαχώρητο χθες στον κινηματογράφο Απόλλωνα

Το αδιαχώρητο χθες στον κινηματογράφο Απόλλωνα

0

apolonas james bond2Ουρά σχημάτισαν οι συμπολίτες μας που θέλησαν να δουν την νέα ταινία του Τζέημς Μποντ!

Πρωτόγνωρες εικόνες αντίκρισαν όσοι επέλεξαν το βράδυ της Δευτέρας να δουν την τελευταία ταινία του βρετανού μυστικού πράκτορα 007, στον δημοτικό κινηματογράφο της πόλης μας.

Το μήκος της ουράς που σχηματίστηκε από τους συμπολίτες μας που περίμεναν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο, ήταν αρκετά μέτρα και έφτανε από την είσοδο του Απόλλωνα μέχρι και την οδό Δήμαρχου Βεροιώτη.

apolonas james bond1Οι Λευκαδίτες όμως με το χιούμορ που τους διακρίνει, διασκέδαζαν ακόμα και στην ουρά λέγοντας αστεία και πειράζοντας ο ένας τον άλλον, μέχρι να περάσουν στην αίθουσα.

Ευτυχώς η αίθουσα του Απόλλωνα αποδείχθηκε ικανή να φιλοξενήσει όλους όσους θέλησαν να δουν το έργο, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές.

apolonas james bond3Αξιομνημόνευτη ήταν δε και η συμπεριφορά των εργαζομένων στον κινηματογράφο, οι οποίοι με περισσευούμενη υπομονή και ευγένεια εξυπηρέτησαν όλο αυτόν το κόσμο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

apolonas james bond4Το μόνο πράγμα για το οποίο αρκετοί από τους παρευρισκόμενους παραπονέθηκαν, ήταν το κλειστό και άδειο κυλικείο του κινηματογράφου, το οποίο δυστυχώς δεν λειτουργεί.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των ταινιών του Δεκέμβρη

Προηγούμενο άρθροΝίκος Δουβίτσας: Ζητάω συγνώμη από όλους
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων