Αρχική Ειδήσεις Το Δ.Σ του ΟΡΦΕΑ πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας...

Το Δ.Σ του ΟΡΦΕΑ πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ/Φ Ομίλου “ΟΡΦΕΥΣ-1937” πραγματοποίησε την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019  την πρώτη επίσκεψη γνωριμίας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κύριο Ανδρέα Κτενά. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στις δράσεις του Ομίλου και στις προσεχείς εκδηλώσεις, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Λευκάδας, όπως το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, Συναυλίες Μαντολινάτων των Νησιών του Ιονίου, Γιορτές Ένωσης, FestadelCanale, κ.α .

Ο κύριος Κτενάς αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά του «Ορφέα»  και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει, με όποια μέσα διαθέτει, τις δράσεις τόσο του Ομίλου όσο και συνεργασίες με  φορείς που προάγουν τον πολιτισμό και αναβαθμίζουν με τις δράσεις τους την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Λευκάδας.

Το Δ.Σ του «Ορφέα» προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία και εύχεται στον Αντιπεριφερειάρχη καλή επιτυχία στο έργο του.

Προηγούμενο άρθροΑναβάλλονται οι προγραμματισμένες ώρες υποδοχής κοινού σήμερα και την Πέμπτη
Επόμενο άρθροΣτον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. της 4ης ΜΣΕΠ, στην ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας και στη θεμελίωση του Πνευματικού Κέντρου στους Καρυώτες, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς