Αρχική Top Stories Το Lefkas Trail Run 2015 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Το Lefkas Trail Run 2015 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

0

lefkas trail run 201569_newΜε χαρούμενους ανθρώπους γέμισε το βουνό των Σκάρων!

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Νικιάνα, στο βουνό των Σκάρων και την ευρύτερη περιοχή ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Running.

Περίπου 100 αθλητές στη διαδρομή των 23 χιλιομέτρων και άλλοι 200 συμμετέχοντες στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων απόλαυσαν μια ηλιόλουστη ημέρα και μια μοναδική διαδρομή στο κατάφυτο νησί της Λευκάδας.

Περισσότεροι από 100 εθελοντές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βοηθώντας ουσιαστικά τον διοργανωτή Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας.

lefkas trail run 201555_newΣημαντική ήταν και η συμβολή του Αθλητικού Συλλόγου Λευκάδας “Φίλανδρος”, του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Λευκάδας “ΣΥ.ΜΟ.Λ.”, των Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας, της Αστυνομίας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι έκαναν τα καλύτερα σχόλια τόσο για το οργανωτικό κομμάτι όσο και για την ομορφιά της επιλεγμένης διαδρομής των 23 χιλιομέτρων.

lefkas trail run 2015134_newΑξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Κυριακής τελέστηκε στον ερειπωμένο Ναό της Παναγίας στους Σκάρους Θεία Λειτουργία μετά από πολλές δεκαετίες.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Γιάννη Καββαδά από τον αγώνα ενώ σύντομα θα δημοσιευτεί περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Προηγούμενο άρθροΤρομερή ανατροπή στο τέλος για τη Νίκη Λευκάδας
Επόμενο άρθροΜνήμες και ηρώα της Λευκάδας