Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Τοποθέτηση νέας ηλεκτροκίνητης σειρήνας συναγερμού στη Λευκάδα

Τοποθέτηση νέας ηλεκτροκίνητης σειρήνας συναγερμού στη Λευκάδα

0

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού κ. Σπυρίδων Πολίτης επισκέφτηκε τον χώρο τοποθέτησης της νέας Ηλεκτροκίνητης Σειρήνας Συναγερμού συνοδευόμενος από τον αρμόδιο υπάλληλο του γραφείου Πολιτικής Άμυνας κ. Ανδρέα Σίδερη.

     Διαπιστώθηκε η πολύ καλή υπάρχουσα κατάσταση και ετοιμότητα αφού στο σημείο έχει τοποθετηθεί επίσης και νέα χειροκίνητη σειρήνα. Οι δύο σειρήνες αντικατέστησαν τις υπάρχουσες πεπαλαιωμένες και κατεστραμμένες με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών της Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης.

Ο Δήμος Λευκάδας ανταποκρίθηκε άμεσα στο από 31-7-2018 αίτημα της Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας Λευκάδας ικανοποιώντας μια ανάγκη που είχε επισημανθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία (μελέτη και χρηματοδότηση) για την προμήθεια (2) δύο επιπλέον καινούριων Ηλεκτροκίνητων Σειρήνων Συναγερμού που θα τοποθετηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε ειδικά επιλεγμένα σημεία, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι σχετικές ανάγκες σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα τα Όσκαρ 2019: Δέκα υποψηφιότητες για την «Ευνοούμενη» του Γ. Λάνθιμου
Επόμενο άρθροΣυναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού εντός κι εκτός Λευκάδας