Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Είμαστε άξιοι για τουρισμό ?

Είμαστε άξιοι για τουρισμό ?

0

Μια βασική πηγή εσόδων για το νησί μας είναι ο τουρισμός,αυτό όλοι το γνωρίζουμε,και όλοι περιμένουμε τους πολυπόθητους “ξένους” για να βγάλουμε κανένα “φράγκο”.

Όλο απαιτήσεις είμαστε.Τι τους προσφέρουμε δηλαδή και έχουμε και την απαίτηση να έρθουν στο νησί μας?
Θα πει κάποιος τις υπέροχες και μοναδικές παραλίες?Αυτές δεν τις προσφέρουμε εμείς απλά είμαστε τυχεροί που υπάρχουν στο νησί μας.Η θάλασσα,γιατί και για τις παραλίες είμαστε ανίκανοι να τις διατηρήσουμε καθαρές.Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες,που δηλαδή θέλουν το αυτονόητο να μην κάθονται  δίπλα στα σκουπίδια,και με δική τους πρωτοβουλία οργανώνονται ,συγκεντρώνονται και καθαρίζουν τις παραλίες.
Τι άλλο προσφέρουμε?
Α!! ναι τους υπέροχους χωρίς καμία λακκούβα δρόμους μας.Που για να κυκλοφορήσει κάποιος στους δρόμους αυτούς πρέπει να έχει τουλάχιστον τρακτέρ ή στην καλύτερη περίπτωση τζιπ,αλλιώς το σίγουρο είναι πως θα καταλήξει σε συνεργείο για εξάτμιση ή σε βουλκανιζατέρ για λάστιχα.Βέβαια είναι και αυτός ένας τρόπος να δουλέψουν και τα συνεργεία λίγο περισσότερο.( για εσάς φροντίζουν και δεν φτιάχνουν τους δρόμους).Αλλά ας μην είμαστε άδικοι,έχουν “μπαλώσει” αρκετές τρύπες,πρόχειρα βέβαια έτσι για το καλοκαίρι,μην φανταστείτε ότι τα μπαλώματα αυτά θα αντέξουν και τον χειμώνα.
Τι άλλο προσφέρουμε??
Τις απίστευτες σημάνσεις στους δρόμους μας.Αν ακολουθήσουν τις πινακίδες για να πάνε στον προορισμό τους το σίγουρο είναι ότι θα φτάσουν σε κάποιο άλλο χωριό και σε κάποια άλλη παραλία.Όχι βέβαια σε όλο το δίκτυο άλλα σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι,βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να μην υπάρχει καθόλου πινακίδα.Αλλά και τι έγινε όλο και κάποιος θα περνάει από εκεί να το ρωτήσουν,όλο και κάποια γιαγιά θα πλένει την αυλή και θα ποτίζει τα λουλούδια της και θα έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει.
Τι άλλο προσφέρουμε???
Ν Ε Ρ Ο!!!!! ΑΦΘΟΝΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΓΝΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ή μάλλον των ανθρώπων,ορισμένων ανθρώπων,αυτών που αποφασίζουν τι ώρα θα μπορέσουμε να πλύνομε τα πιάτα μας,τι ώρα θα μπορέσουμε να καθαρίσουμε το σπίτι μας,τι ώρα θα μπορέσουμε να κάνουμε μπάνιο να ξεκατελώσουμε και τι ώρα θα μπορέσουμε να πάμε τουαλέτα.
Στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης,είναι κοντά στην Πυροσβεστική της Λευκάδας μην φανταστείτε καμιά απομονωμένη περιοχή,έχει αποφασιστεί πως νερό ανθρώπων μπορούμε να έχουμε από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί .Κατά την διάρκεια της ημέρας ή που δεν θα έχει καθόλου νερό ή που θα “τρέχει” λίγο,τόσο όσο χρειάζετε για να μην ξεχάσουμε για πιο λόγο έχουμε τις βρύσες στα σπίτια μας.Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες 10 μέρες,αλλά όπως είπε και ένας φίλος μου θα έπρεπε να ντρέπομαι που έχω την απαίτηση να έχω νερό στο σπίτι μου.
Την ίδια απαίτηση έχουν και οι ”ΞΈΝΟΙ”, τέτοιο θράσος να θέλουν νερό.
Το ίδιο συμβαίνει σε ολόκληρη την Λευκάδα όχι μόνο στην περιοχή μας.
Ας μαζευτούμε να δούμε τι ώρες έχουμε νερό στα σπίτια μας και να πηγαίνουμε από σπίτι σε σπίτι για τις ανάγκες μας.
Παρακαλώ όποιος έχει νερό σπίτι του σήμερα τις απογευματινές ώρες ας μας ενημερώσει.Εγώ πάντως έχω μαζεμένα την πετσέτα και το σαμπουάν μου και περιμένω.Ευχαριστώ.

Β.Α

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε το troktiko !!!
Επόμενο άρθροΤσιγάρα χύμα για 20 λεπτά