Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νέα υπόθεση trafficking στην Κέρκυρα

Νέα υπόθεση trafficking στην Κέρκυρα

0

Ένας 39χρονος Αλβανός συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, με την κατηγορία της εμπλοκής σε υπόθεση trafficking. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει συνολικά τρεις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα για:

α) Την 17.01.2010 μετέβηκε στην Αλβανία και εξαγόρασε ανήλικη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, ετών 15, αντί του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ και την εισήγαγε χωρίς νόμιμες διαδικασίες στη χώρα μας, με σκοπό να την εκδίδει για να αποκομίζει παράνομα περιουσιακά οφέλη.

β) Το χρονικό διάστημα από 19.01.2010 έως 27.04.2010, ανάγκαζε την ανήλικη αλλοδαπή να εκδίδεται καθημερινά στην οικία του ή σε οικίες των πελατών έναντι χρηματικού ποσού για λογαριασμό του.

γ) Εισήγαγε στη χώρα μας αλλοδαπή χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες, παραλαμβάνοντας αυτή με το αυτοκίνητο του στα χερσαία σύνορα Ελλάδας με Αλβανία και μεταφέροντας αυτήν στη συνέχεια στην Κέρκυρα.

Η ανήλικη, συνελήφθη από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη, διότι μετά από τηλεφωνικό ραντεβού και από συμφωνηθέν ποσό 50 ευρώ, συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κέρκυρας.

Κατασχέθηκαν: Ένα (1) ΙΧΕ αυτοκίνητο και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Πηγή : http://www.corfupress.com

Προηγούμενο άρθροΗ αποτίμηση των επιπτώσεων της τέφρας στον τουρισμό
Επόμενο άρθροΒίντεο από την περιποίηση των Ιπποειδών