Αρχική Top Stories Τραγικό φινάλε για τον αγνοούμενο Λάμπρο Νταλαπέρα

Τραγικό φινάλε για τον αγνοούμενο Λάμπρο Νταλαπέρα

0

Το αυτοκίνητο του αγνοούμενου συνταξιούχου αστυνομικού Λάμπρου Νταλαπέρα εντόπισε σήμερα το πρωί ψαράς στο λιμάνι της Νικιάνας.

Ο καλός καιρός ευνόησε τον εντοπισμό του μιας και τα νερά στο λιμάνι της Νικιάνας ήταν ήρεμα σήμερα το πρωί, έτσι ο ψαράς Χ.Β. κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο μάρκας Nissan βυθισμένο σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το “μπαστούνι” του λιμανιού και βάθος 6 μέτρων.

Όπως μας δήλωσε σε συνομιλία που είχαμε, ο Χ,Β, περνάει από το συγκεκριμένο σημείο με το σκάφος του σχεδόν κάθε μέρα, αλλά λόγω του βάθους του νερού είναι αδύνατο κάποιος να δει μέχρι τον βυθό. Σήμερα όμως τα νερά ήταν πολύ ήρεμα, έτσι μόλις πέρασε από εκεί είδε το όχημα.

Αμέσως ειδοποίησε το λιμενικό που έφτασε στο σημείο και με την βοήθεια δύτη επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο το αγνοούμενου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημα και ο οδηγός του Λάμπρος Νταλαπέρας.

Την στιγμή αυτή, είναι σε εξέλιξη προσπάθειες για την ανάσυρση της σορού και του οχήματος, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος θα κληθούν να διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 63χρονος  Λάμπρος Νταλαπέρας ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και ήταν αγνοούμενος από τις 28/1/19.

Προηγούμενο άρθροΤο «είδα» στα Social Media!, το «διάβασα» στο Facebook!
Επόμενο άρθροΛάμπρος Νταλαπέρας: Ανασύρθηκαν από το βυθό της θάλασσας η σορός και το ΙΧ