Αρχική Top Stories Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Λευκάδας

Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Λευκάδας

0

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο ΙΧ αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγο στην Επαρχιακή Οδό Λευκάδας – Αμφιλοχίας, λίγο πριν το κάστρο της Αγίας Μαύρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από το σημείο του ατυχήματος, αυτοκίνητο μάρκας BMW με πινακίδες Βουλγαρίας, κατευθυνόμενο προς Λευκάδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα (πιθανόν μετά από παράνομη προσπέραση) με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας AUDI που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η οδηγός του δεύτερου ΙΧ (AUDI), να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί, ενώ το πρώτο όχημα (BMW) να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ευτυχώς η οδηγός του AUDI δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο οδηγός της BMW εγκατέλειψε το σημείο (πεζός πιθανότατα) και αυτή την στιγμή αναζητείται από τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις του τμήματος Τροχαίας Λευκάδας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματία.

Προηγούμενο άρθρο“Αγριεμένος” ο πρόεδρος της Δόξας πήγε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας
Επόμενο άρθροΆρθουρ Κλαρκ