Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στους δρόμους οι αστυνομικοί της Τροχαίας

Στους δρόμους οι αστυνομικοί της Τροχαίας

0
mt_gallery

http://mylefkada.gr/2010/October/troxaia/astynomia_fylladia1.jpg

“Σήμερα μοιράζουμε φυλλάδια και όχι κλήσεις” .

Ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Λευκάδας κ. Κων/νος Κοτρώτσος μαζί με τους άντρες της τροχαίας Λευκάδας μαζί με τον αντινομάρχη κ. Αραβανή, βγήκαν στον δρόμο όχι για να κόψουν κλήσεις αλλά για να κάνουν κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Οι αστυνομικοί μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς ενημερωτικά φυλλάδια για την ασφαλή οδήγηση ενώ με πολύ ευγενικό τρόπο εξηγούσαν και ενημέρωναν τους οδηγούς και τους συνεπιβάτες των αυτοκινήτων για θέματα που αφορούν την συνετή και ασφαλή οδήγηση. Πάντως οι περισσότεροι οδηγοί έμειναν έκπληκτοι γιατί δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις από την πλευρά των αστυνομικών και γενικότερα των δυνάμεων ασφαλείας τις χώρας.

Το τμήμα της τροχαίας Λευκάδας έδειξε, όπως και πέρισυ το τρόπο με τον οποίο τα σώματα ασφαλείας και οι πολίτες μπορούν να έρθουν πιο κοντά και να σεβαστούν ό ένας τον άλλον. Ελπίζουμε και άλλα τμήματα και οργανα της τάξης να ακολουθήσουν αυτήν την τακτική που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Από την πλευρά μας δίνουμε συγχαρητήρια στους άντρες της τροχαίας Λευκάδας και ελπίζουμε να συνεχίσουν αυτήν την προσπάθεια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την διανομή των φυλλαδίων καθώς και το ίδιο το φυλλάδιο αλλά και βίντεο με δήλωση του διοικητή κ. Κοτρώτσου

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

http://www.youtube.com/watch?v=6ONbu1weJ1A

Προηγούμενο άρθροΈκανε πίσω ο “Φλούδας”
Επόμενο άρθροΥπολογίστε μόνοι σας τι θα πληρώσετε για την περαίωση