Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τραγικά τα πράγματα στην Βασιλική

Τραγικά τα πράγματα στην Βασιλική

0
126676982697_mrg

126676982697_mrg

Εξευτελιστικές καταστάσεις στο κέντρο υγείας Βασιλικής.

Χθες το μεσημέρι στις 4:30 περίπου στον δρόμο Βασιλικής – Πόντη, ένας οδηγός Ι.Χ. στην προσπάθεια του να εντοπίσει το ξενοδοχείου που θα έκανε τις διακοπές του συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Ο άτυχος νέος υπέστει σοβαρό κάταγμα από την σύγκρουση και βρέθηκε ξαπλωμένος στο οδόστρωμα.

Από το σημείο εκείνη την στιγμή περνούσε μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλέτιστών Λευκάδας και μαζί με άλλους διερχόμενους οδηγούς σταμάτησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Φυσικά το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να καλέσουν το κέντρο υγείας Βασιλικής που διαθέτει και ασθενοφόρο το οποίο βρίσκονταν εκείνη την στιγμή σταθμευμένο μερικά μέτρα πιο μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

Όλοι πάγωσαν όταν από το κέντρο υγείας του ενημέρωσαν ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο και έτσι δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο της Λευκάδας και η μόνη λύση ήταν να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την πόλη της Λευκάδας να φτάσει στην Βασιλική να παραλάβει τον άτυχο οδηγό και να τον μεταφέρει πίσω στο Νοσοκομείο της Λευκάδας.

Και όμως έτσι έγινε !

Ο οδηγός ο οποίος υπέφερε από τους πόνους ήταν για 40 λεπτά περίπου ξαπλωμένος στην άσφαλτο κάτω από μια ομπρέλα θαλάσσης από κοντινό ξενοδοχείο, την οποία τοποθέτησαν οι άνθρωποι που σταμάτησαν για να προσφέρουν βοήθεια, ενώ προς τιμήν τους οι γιατροί του κέντρου υγείας Βασιλικής πήγαν στο σημείο που ήταν ο τραυματίας και του τοποθέτησαν ορό.

Κύριε Βουλευτή, κύριε Αντιπεριφερειάρχη, κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντιδήμαρχε Απολλωνίων, κυρία διοικήτρια του Νοσοκομείου, πείτε μας πως θα νιώθατε αν στην θέση του άτυχου νέου ήσασταν εσείς, αν εσείς βρισκόσασταν για 40 λεπτά ξαπλωμένοι στην καυτή άσφαλτο με το πόδι σας κομματιασμένο ? Πείτε μας ειλικιρνά πως θα νιώθατε.

Αυτή είναι η υγεία που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης ? Αυτή είναι η προσφορά σας στον τόπο μας, στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού μας ?

Απογοητευμένος Λευκαδίτης.

Προηγούμενο άρθροΆφησαν τη μπάλα και ήρθαν για μπανάκια
Επόμενο άρθροΟ ιδρώτας δεν έχει πληρωθεί