Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Βασίλης Φεύγας: Η πρωθυπουργοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αλλάξει από την πρώτη...

Βασίλης Φεύγας: Η πρωθυπουργοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αλλάξει από την πρώτη στιγμή το κλίμα.

0

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο  Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας στο οικονομική ενημερωτική ιστοσελίδα capital.gr.

Στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας τόνισε ότι «Η πρωθυπουργοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αλλάξει από την πρώτη στιγμή το κλίμα. Τόσο εντός της χώρας, όσο και στην εικόνα που έχουν για τη χώρα στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες, μετρήσιμες και κοστολογημένες παρεμβάσεις, με χρονική αλληλουχία. Όχι αποσπασματικά.Από την κρίση και τις επιπτώσεις των Μνημονίων δεν έχουμε καταφέρει να ξεφύγει ακόμη, η χώρα μας ωστόσο διαθέτει πλεόνασμα συγκριτικών πλεονεκτημάτων, που η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αναδείξει και θα ενισχύσει.»

Απαντώντας σε ερώτηση για τον τρόπο που θα βρει τα χρήματα η Νέα Δημοκρατία για την ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων και της οικογένειας ο κ. Φεύγας επεσήμανε ότι: «Υπάρχουν τεράστια περιθώρια στη μείωση των κρατικών σπαταλών. Έχουμε υπολογίσει ότι στην επόμενη διετία μπορούμε να εξοικονομήσουε 2 δις ευρώ. Το πρόγραμμα αυτό θα στηρίζεται στην αξιολόγηση των δαπανών και σε μια αυστηρότερη δημοσιονομική πειθαρχία σε όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, στην αυστηρότερη αναλογία προσλήψεων-αποχωρήσεων στο Δημόσιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, στην ενδυνάμωση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στην ενίσχυση των συμπράξεων του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα. Επιπλέον φιλοδοξούμε ότι η διευρύνση των ηλεκτρονικών συναλλαγών θα βελτιώσει τη φορολογική συμμόρφωση και κατ΄επέκταση θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα. Τέλος, οι ρεαλιστικοί στόχοι που έχουμε θέσει για την ανάπτυξη θα αποφέρουν περισσότερα δημόσια έσοδα.”

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάπτυξη της  Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε στην ανάγκη ολοκλήρωσης, εκσυγχρονισμού και επέκτασης του οδικού δικτύου στον τόπο μας, ώστε αυτός να εκμεταλλευθεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα στον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και να μπορέσει να καταστεί κέντρο AgroLogisitcs.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο capital.gr  κάνοντας κλικ εδώ.

 

Προηγούμενο άρθροΗ θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout παρουσιάζει Σαίξπηρ
Επόμενο άρθροΟι Έλληνες εργάζονται σε δουλειές κατώτερες των προσόντων τους