Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ξεφτίλα !

Ξεφτίλα !

0

Μόνο με αυτήν την λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί το θέαμα στον δρόμο Λευκάδας Νυδριού στο Καλλιγόνι .

Σχεδόν έναν μήνα τώρα, στον δρόμο Λευκάδας Νυδριού στην κατέυθυνση προς Νυδρί υπάρχει μια τεράστια λακούβα που σίγουρα αρκετοί οδηγοί θα “μέτρησαν” το βάθος της. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει το παραμικρό , κανένας υπάλληλος του δήμου ή της νομαρχίας ή κάποιος υπεύθυνος τέλικά δεν προσπάθησε να την κλείσει. Πριν μερικές μέρες (3-4) στο ίδιο σημείο δημιουργήθηκε μια ακόμα μεγαλήτερη λακούβα στο ρεύμα προς Λευκάδα. Η συγκεκριμένη είναι τόσο μεγάλη που μοιάζει με πηγάδι !!!

Σήμερα λοιπόν άγνωστο ποιός , τοποθέτησε ένα πλαστικό μπιτόνι με κάτι καλάμια μέσα για να καταλαβαίνουν από μακριά οι οδηγοί ότι “κάτι πάιζει” στο συγκεκριμένο σημείο. Το απόγευμα της Κυριακής η τροχαία Λευκάδας τοποθέτησε έναν κώνο στο σημείο ώστε να φαίνετε πιο καλά το επικίνδυνο σημείο και για να μην γίνει κάποιο τροχαίο.

Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να μπαλωθεί μια λακούβα ρε παιδιά ? Τόσο πολύ μας έχει διαλύσει η κρίση ? Μήπως θα πρέπει να βγούμε σε έρανο για να μαζέψουμε λεφτά για λίγη άσφαλτο ?

Δρόμους να πηγαίνουμε στα σπίτια μας και στις δουλειές μας θέλουμε, χωρίς να φοβόμαστε μην σκοτωθούμε εξαιτίας μιας λακούβας που έπρεπε να την είχατε κλείσει από την πρώτη μέρα. Ζητάμε πολλά ?

Που πάνε τα λεφτά από το σήμα του αυτοκινήτου που πληρώνουμε όλοι μας. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ?

Φτιάξτε πρώτα τους δρόμους το νοσοκομείο το νερό και τα υπόλοιπα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν και μετά όταν λύσετε αυτά κάντε την Λευκάδα…. Μόντε Κάρλο ! 

Προηγούμενο άρθροΔεν άντεξε η Δόξα
Επόμενο άρθροΗ ομιλία του Βεργίνη στην Αθήνα