Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Δρόμοι χωρίς άσφαλτο και φωτισμό στην πόλη της Λευκάδας

Δρόμοι χωρίς άσφαλτο και φωτισμό στην πόλη της Λευκάδας

0
maris

maris

“Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε μέσα στις λάσπες, τη σκόνη και τα σκοτάδια” δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Εν έτη 2014 στην Λευκάδα του πολιτισμού, του τουρισμού, της ανάπτυξης και των μεγάλων έργων, υπάρχουν ακόμα γειτονιές στην πόλη της Λευκάδας που ακόμα έχουν χωματόδρομους και καθόλου φωτισμό.

Στην περιοχή “Πάλλα” στην Νεάπολη, πάνω ακριβώς από το Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και κάτω από το υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο, οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να κλείνουν ερμητικά τα παραθύρια των σπιτιών τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σύννεφα σκόνης που σηκώνονται από τον δρόμο, μιας και όσο περίεργο και αν φαίνεται, δεν υπάρχει άσφαλτος. Τα προβλήματα εντείνονται την περίοδο του χειμώνα αφού η λάσπη κάνει την ζωή των κατοίκων δύσκολη. Εκτός όμως από τους “καρόδρομους” οι κάτοικοι παραπονιούνται και για τον φωτισμό, αφού ο δρόμος δεν έχει καθόλου στύλους φωτισμού κι έτσι όταν πέφτει η νύχτα το σκοτάδι επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην κάμερα του My Lefkada οι κάτοικοι έχουν ενοχλήσει αρκετές φορές τον Δήμο Λευκάδας χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Την ίδια στιγμή που συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα που στην εποχή μας δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, ο Δήμος Λευκάδας σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια [δείτε εδώ], θα δαπανήσει 700 ευρώ για την αγορά γλυκών για την αυριανή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής…

Προηγούμενο άρθροΠενήντα χρόνια Νέα Χορωδία Λευκάδας (βίντεο)
Επόμενο άρθροΡωμιότοπος: Η ετήσια χορευτική παράσταση του Φωτεινού Σφακιωτών