Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών

Ο χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών

0

Μεγάλη επιτυχία ο πρώτος χορός της χρονιάς!!

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Λευκάδας ανέβασε ψιλά τον πήχη. Το Σάββατο βράδυ έκοψε την πίτα του και χόρεψε μέχρι το πρωί στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε στο Ξενοδοχείο «IONIAN BLUE» στη Νικιάνα με ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου πραγματικά πλημμύρησε με κόσμο, όλοι διασκέδασαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο, όπως ο βουλευτής Λευκάδας κύριος Σπύρος Μαργέλης, ο δήμαρχος Λευκάδας κύριος Κώστας Αραβανής, η πρώην δήμαρχος Καρύας κύρια Σεβαστή Ρεκατσίνα-Κωνσταντινίδη, ο διευθυντής του ΤΕΙ Λευκάδας κύριος Γεώργιος Στυλιος και πολλοί άλλοι φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου.

Έγινε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διεύθυνση και στο προσωπικό του Ξενοδοχείου για την πολλη καλή οργάνωση της βραδιάς. Εντύπωση μας έκανε η πολλη ωραία και κομψή εμφάνιση της συζύγου του ιδιοκτήτη κυρίου Βιτάλ Γατένιου.

Επόμενος χορός που ετοιμάζετε και σίγουρα θα είναι εξίσου εντυπωσιακός, είναι ο χορός του Lefkatas TV, τις 4. Μαρτίου 2011 στο Ξενοδοχείο Ionian Blue.

Κατερίνα Μεσσήνη

 

Προηγούμενο άρθροΗ θέση της Επτανησιακής Αναγέννησης
Επόμενο άρθροΈκοψαν την πίτα τους οι φορτηγατζήδες