Αρχική Top Stories Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Σύγχρονη Λευκάδα” ο Νίκος Καββαδάς

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Σύγχρονη Λευκάδα” ο Νίκος Καββαδάς

0

Δυνατή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Χαράλαμπου Καλού αποτελεί η υποψηφιότητα του Νίκου Καββαδά.

Ο Νίκος Καββαδάς είναι ένας από τους πιο δραστήριους νέους της γενιάς του, με σημαντική παρουσία στις εξελίξεις και στα κοινά του τόπου μας, μέσα από την επαγγελματική του σταδιοδρομία αλλά και την πλούσια εθελοντική του δράση.

Το πλούσιο βιογραφικό αλλά και η μεγάλη αναγνωρισιμότητα του, τον κατατάσσουν αδιαμφισβήτητα στα “δυνατά χαρτιά” της “Σύγχρονης Λευκάδας”.

Ο Νίκος Καββαδάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Είναι το μεγαλύτερο παιδί μιας επταμελούς οικογένειας. Σπούδασε ηχοληψία και κομμωτική στην Αθήνα. Από τα μαθητικά του χρόνια εργάζεται ως μουσικός. Από το 2009 παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαδικτύου, στην κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων.

Είναι ο δημιουργός της ενημερωτικής ιστοσελίδας «mylefkada.gr», την ιδιοκτησία και την συνδιαχείριση της οποίας είχε από το 2009 έως το 2018. Επιπλέον, είναι ο δημιουργός της ενημερωτικής ιστοσελίδας «meganisinews.gr», την ιδιοκτησία και την συνδιαχείριση της οποίας είχε για δυο χρόνια. Είναι εμπνευστής και συν-δημιουργός του ψηφιακού λεξικού για το γλωσσικό ιδίωμα της Λευκάδας «lexikolefkadas.gr» καθώς και του τουριστικού οδηγού της Λευκάδας «golefkas.gr». Από το 2017 αναπτύσσει εθελοντικά την πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα «museumfinder.gr», η οποία έχει ως στόχο την καταγραφή και την ανάδειξη όλων των Ελληνικών μουσείων. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει αφιλοκερδώς τις ιστοσελίδες πολλών σωματείων και φορέων της Λευκάδας, όπως ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας και πρόσφατα το Μουσείο Άγγελου Σικελιανού.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στο αντικείμενο της οργανογνωσίας στο ΚΔΑΠ Morfosi Λευκάδας, υλοποιώντας παράλληλα το καινοτόμο πρότζεκτ «Μαθαίνω για τον τόπο μου». Διαθέτει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος ρομποτικής «Lego Education».

Έχει αναλάβει την παραγωγή και έχει συν-σκηνοθετήσει τρία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, εκ των οποίων το ένα απέσπασε εύφημο μνεία στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας το 2015.

Από την ηλικία των 15 ετών αποτελεί μέλος της Μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας, ενώ από το 2009 έως το 2017 διετέλεσε εκπαιδευτής της σχολής κρουστών του σωματείου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας και υπήρξε μέλος στο Δ.Σ. του σωματείου καθώς και στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι».
Είναι μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Λευκάδας, του οποίου έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος. Είναι εθελοντής αιμοδότης, δότης μυελού των οστών και προσφέρει τα μαλλιά του για την δημιουργία περουκών για άτομα με καρκίνο.

Είναι παντρεμένος με την Ιατρό Παθολογοανατόμο Ελένη Μπερετούλη. Τα τελευταία δυο χρόνια για οικογενειακούς λόγους έζησε στην πόλη Hjorring της Δανίας.

Δείτε το προφίλ του στην ιστοσελίδα της παράταξης [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΚυριακή στο χωριό
Επόμενο άρθροΕκδήλωση Ετεροδημοτών στην Αθήνα