Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επιμελητήριο Λευκάδας: Ημερίδα παρουσίασης νέων ψηφιακών υπηρεσιών

Επιμελητήριο Λευκάδας: Ημερίδα παρουσίασης νέων ψηφιακών υπηρεσιών

0

epimelitirio_logo

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 25/2 στις 18.00 θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος) ενημερωτική ημερίδα που αφορά τις ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουν  ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Λευκάδας μέσω των οποίων θα αποκτήσουν τις παρακάτω Υπηρεσίες:

  • Ιστοσελίδα της επιχείρησης στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Λευκάδας σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά.
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) μέσα σε μια Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά που μπορεί να ενσωματωθεί και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης.
  • Ιστοσελίδα προβολής των Τουριστικών Επιχειρήσεων Λευκάδας σε Πανελλαδική Τουριστική Πύλη. Αφορά τα καταλύματα ή ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, επιχειρήσεις διασκέδασης, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις δραστηριοτήτων, τοπικών προϊόντων κ.ά. Ειδικά στις Επιχειρήσεις Διαμονής προσφέρεται δωρεάν πλήρες και αυτοδιαχειριζόμενο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking), που ενσωματώνεται και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης, αλλά μπορεί να  δέχεται και κατευθείαν κρατήσεις από την τουριστική πύλη.
  • Υπηρεσία Online Συμβούλου του Επιχειρηματία με ενημερωμένο περιεχόμενο που συνοδεύεται και από Υπηρεσία Online Συμβουλευτικής, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να θέτουν ερωτήματα και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, χρηματοδοτικά, εργασιακά και άλλα επιχειρηματικά θέματα.

 

Αναλυτική παρουσίαση θα γίνει από εκπρόσωπο της εταιρείας Knowlegde με την οποία συνεργάζεται ο φορέας για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών.

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στη Λευκάδα για κατοχή & εμπορία κροτίδων
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λευκάδα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών