Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επίσκεψη Δημάρχου και αντιπροσωπείας του Δήμου στον Κάλαμο και στον Καστό

Επίσκεψη Δημάρχου και αντιπροσωπείας του Δήμου στον Κάλαμο και στον Καστό

0

Autopsia ston Kasto

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, κλιμάκιο του Δήμου Λευκάδας με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κων/νο Δρακονταειδή, επισκέφτηκε διαδοχικά τον Καστό και τον Κάλαμο για να επισπεύσει παρεμβάσεις στα δύο νησιά και να διαπιστώσει τις ευρύτερες ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών. Η διαχείριση των απορριμμάτων, των δύο λιμένων και η κατάσταση της ύδρευσης-αποχέτευσης ήταν οι τομείς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης και των διαβουλεύσεων. Στην αποστολή συμμετείχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου για θέματα Καθαριότητας, Στ. Βλάχος και οι Αντιδήμαρχοι, Καστού και Καλάμου αντίστοιχα, Χρ. Τριλίβας και Ο. Γιαννιώτης.

Έγινε αυτοψία των μηχανικών του Δήμου, με επικεφαλής τον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημ. Βραχνούλα, σε κάθε τοποθεσία όπου προβλέπονται έργα βάσει του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2015, τα οποία θα ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα. Μεταξύ άλλων πρόκειται για την επισκευή προβλήτας στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Καλάμου για προσάραξη ferry boat, επισκευές – τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων και αγροτική οδοποιία Δ.Ε Καλάμου και Καστού, την αποκατάσταση παραλιακού δρόμου Δ.Ε  Καστού κ.ά.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης μεταφέρθηκαν στον Κάλαμο τέσσερα καινούρια παγκάκια, 12 καινούριοι κάδοι απορριμμάτων, εκ των οποίων δύο θα τοποθετηθούν στον Καστό, όπου, επίσης, θα εγκατασταθεί Μονάδα Παροχής Νερού (pillar) στο λιμάνι.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία νέων μουσικών την Κυριακή 2/8 στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΜια ειδυλλιακή βραδιά με τους Quartetto Branello