Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Εργατικό Κέντρο: Δ.Τ. για τον αγωνιστικό ταξικό γιορτασμό του Πολυτεχνείου

Εργατικό Κέντρο: Δ.Τ. για τον αγωνιστικό ταξικό γιορτασμό του Πολυτεχνείου

0

ergatiko-kentro-lefkadas-vonitsas

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1973

ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6.30 πμ Άη Μηνάς

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  7.00 πμ

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας  καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία στην αντιιμπεριαλιστική  πορεία που οργανώνει την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 6:30 μ.μ. στον Άγιο Μηνά και στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει στο χώρο του Εργατικού Κέντρου με ομιλία – χρονικό της εξέγερσης, τραγούδια και ποιήματα.

Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου ενάντια στη φασιστική αμερικανοστήριχτη χούντα των συνταγματαρχών δείχνει την ενότητα και την αποφασιστικότητα των εξεγερμένων ενάντια στη δικτατορία, στη λογική της υποταγής και του συμβιβασμού, στην τρομοκρατία και τον ιμπεριαλισμό.

Τα συνθήματα “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία”, “Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ”, “Λαϊκή Κυριαρχία” ήταν η προμετωπίδα της αντιδικτατορικής δράσης του λαού. 43 χρόνια μετά παραμένουν επίκαιρα, έχοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις σημερινές συνθήκες της κρίσης του συστήματος και της άγριας εκμετάλλευσης των εργαζόμενων και της νεολαίας από τα μονοπώλια, το μεγάλο κεφάλαιο, τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς (ΝΑΤΟ – ΕΕ κ.ά.) και τις κυβερνήσεις τους που μας οδηγούν σε καταστροφές και πολέμους.

Γι’ αυτό και σήμερα μια λύση υπάρχει: Ο δρόμος της ενότητας και της ταξικής πάλης για την ανατροπή του σάπιου συστήματος του καπιταλισμού, να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του και να γίνει αφέντης στον τόπο του, έξω από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

9/11/2016

Προηγούμενο άρθροΕΠΟ: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία δημοτικού σχολείου Βασιλικής – Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Λευκάδας