Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιδημάρχου Καστού προς την Axion Hellas

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιδημάρχου Καστού προς την Axion Hellas

0

Εκ μέρους μου, εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου Καστού και όλων των κατοίκων του νησιού, ευχαριστούμε θερμά την Axion Hellas και προσωπικά τον πρόεδρο της οργάνωσης κ. Πατέρα, που με τους ιατρούς εξειδικευμένων ειδικοτήτων και όλο το βοηθητικό προσωπικό, υπερέβαλλαν εαυτούς, ώστε να φέρουν εις πέρας την υπέροχη και αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τους, για ιατρική εξέταση των κατοίκων του νησιού μας, η οποία και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία.

Ενέργειες σαν και αυτή φανερώνουν μεγάλη ευαισθησία και ανθρωπιά και ιδιαίτερα την σημερινή εποχή, που στην δίνη των εξελίξεων και τον κυνισμό των αριθμών, πράξεις και πρωτοβουλίες σαν την δική σας, δίνουν νόημα στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Παράλληλα μας γεμίζουν δύναμη, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέπτονται και νοιάζονται για εμάς.

Επίσης θα ήταν παράβλεψη μου, να μην ευχαριστήσω τον κ.Πατέρα για την ευγενική χειρονομία του, να μας δωρίσει και μια βενζινοκίνητη σκούπα, για τον καθαρισμό των δρόμων και των κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Καστού.

Εύχομαι ολόψυχα, η συνεργασία μας να συνεχιστεί και καλή συνέχεια στο ιδιαίτερα αξιόλογο και σημαντικό εθελοντικό σας έργο.

Κερδίσατε τις καρδιές όλων μας.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΙΒΑΣ

Προηγούμενο άρθροΚατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΗρωική υποδοχή του Τηλυκράτη στη Λευκάδα (video)