Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας ΟΤΑ Λευκάδας

Ευχαριστήριο της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας ΟΤΑ Λευκάδας

0

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία, ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισες για την συμμετοχή τους, στις εκλογές για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία.

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ και σε εμάς προσωπικά που συμμετείχαμε σε αυτό.

Και σε αυτό το συνέδριο και μέχρι το επόμενο εμείς οι εκλεγμένοι από το σωματείο μας, αλλά και όλοι οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ στην Ομοσπονδία θα δώσουμε τη μάχη για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα όλων των εργαζομένων με όλες τις σχέσεις εργασίας. Δεν θα σταματήσουμε να πρωτοστατούμε και να αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στην αντιδραστική Αξιολόγηση, για τους μισθούς πείνας για χιλιάδες συναδέλφους στους ΟΤΑ, τις τεράστιες απώλειες στο εισόδημα, στα ασφαλιστικά ταμεία, στο εφάπαξ. Ενάντια στους αντιασφαλιστικούς νόμους, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τις ΚΟΙΝΣΕΠ, τα χιλιάδες κενά στους Δήμους, τις ιδιωτικοποιήσεις.  

Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους, ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια σ΄αυτή τη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης Ε.Ε, που συνεχίζει να ισοπεδώνει κάθε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό δικαίωμα που έχουμε με τόσους πολλούς αγώνες κατακτήσει, οδηγώντας μας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Σύνθημά μας η εργατική – λαϊκή αντεπίθεση.

Κανένας συμβιβασμός, καμιά υποχώρηση στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε από αστικό κράτος και Τοπική Διοίκηση.

Λευκάδα 9 Μαρτίου 2018

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε ο νέος Αστυνομικός Σταθμός Μεγανησίου
Επόμενο άρθροΕκδήλωση και σχέδιο διακήρυξης για τη συγκρότηση μετώπου δράσης στη Λευκάδα