Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Λευκάδος

Ευχαριστήριο της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Λευκάδος

0

“Το Ηγουμενοσυμβούλιο και η αδελφότητα της Ιερας Γυναικείας Κοινοβιακής Μονης Αγίου Νικολαου Ιρας Λευκαδος ευχαριστει όσους παρευρέθησαν στην ετήσια πανήγυρη της και όλους τους πιστούς απο τη Λευκαδα καθως και από τα διάφορα μέρη της Ελλαδας, που συνεισέφεραν είτε οικονομικά είτε με προσωπική εργασία στη διεκπεραίωση της. 

Εξαιρετως, ευχαριστει τον Ποιμεναρχη της, Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Λευκαδος και Ιθακης  κ.κ. Θεοφιλο, που επευλογησε με την πανηγυρική Αρχιερατικη Θ.Λειτουργια το έργο της Ιερας Μονής και υπό τας πατρικας ευχας και ευλογίας του οποίου διάγει τον βίο της ή γυναικεία αδελφότητα αυτής.

Ευχαριστει τον Σεβαστό Κλήρο της Μητροπολεως μας και τον ιεροψαλτικο χορό με τους πρωτοψαλτες π. Βασιλειο Κακλαμανη, κ. Νεκτ. Θανο, κ. Ιωαν. Βονιτσανο, κ. Ευαγ. Μαγκανακη και κ. Γερ. Κακλαμανη για την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών και την ενεργή συμμετοχή τους με συνοδεία πιστών.

Ευχαριστει για την τιμητικη παρουσία τους, τον Βουλευτή της Λευκαδας κ.Αθ.Καββαδα, τον Αντιεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λευκαδας, Περιφερειας Ιονιων Νησων κ.Θ.Χαλκια, τον Αντιεριφερειάρχη Τουρισμού της αυτής Περιφέρειας κ.Σπ.Γαλιατσατο, το Δήμο Λευκαδος με τους εκπροσώπους του τον Προεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Γρ.Γκογκακης και τους Αντιδήμαρχους της Δημοτικής Ενοτητας Απολλωνιων κ.Χρ.Κατηφορη και κ.Φ.Κουρτη, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ.Αν.Γαζη, τον Αστυνομικο Διευθυντή της Αστ.Διεύθυνσης Λευκαδος κ.Δ.Κορομηλα, τον Λιμεναρχη του Λιμενικου Σώματος Λευκαδος κ.Α θ.Βρυζα, τον Παρερδρο της Τοπ.Κοιν.Αθανιου κ.Π.Κορφιατη, τον Διευθυντή του Δημοτικου Σχολείου Βασιλικής κ.Π.Γαζη με τους μαθητές της Στ’Δημοτικου και όλον τον ευσεβή λαό.

Ευχαριστει για το ανυστακτο ενδιαφέρον που συνοδεύει εμπράκτως τα εργα αναστηλώσεως της Ι.Μονής τον τέως Βουλευτή Λευκαδος κ. Ξ.Βεργινη.

Χρηζει θερμών ευχαριστιών το αξιόλογο έργο της ασφαλτοστρωσης του εξωτερικου δρόμου της Μονής που ενώνεται με την Επαρχιακή οδό προς ακροτήριο, που εξετελεσθη με ακρίβεια και συνέπεια προ της Πανηγυρεως από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκαδος με την επιβλεψη του Διευθυντού του Τμηματος Τεχνικών Έργων κ.Ευαγ.Μοσχονα και του Προϊσταμένου κ.Π.Κομποτιατη.

Ευχομεθα οι πρεσβειες του Αγίου μας Νικολαου να σκεπάζουν ολους, να κατευοδωνουν το έργο εκάστου και να οδηγούν μεσα από τα κύματα της ζωής εις λιμενες σωτηριας.

“ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι πλακοστρώσεις δρόμων στην Εύγηρο
Επόμενο άρθροΠιστοποιημένες οι διαδρομές για τον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο