Αρχική Ειδήσεις Γ. Φίλιππας: Το λιμάνι του Νυδριού θυμίζει τεταρτοκοσμική χώρα

Γ. Φίλιππας: Το λιμάνι του Νυδριού θυμίζει τεταρτοκοσμική χώρα

0

filippas-giorgos

O αντιδήμαρχος Ελλομένου κ. Γεώργιος Φίλιππας, μίλησε στον Prisma 95,1 αναφορικά με την τοποθέτηση που εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο για την  «περιβόητη» κίτρινη γραμμή που αποτέλεσε πεδίο αντιπαράθεσης, ενώ ταυτόχρονα  έκανε λόγο για την πρόθεση της δημοτικής αρχής να μπει μια τάξη στο λιμάνι του Νυδριού.

Ο κ. Φίλιππας ανέφερε τους λόγους που οδήγησαν την δημοτική αρχή να προβεί σε αυτή την πρόταση . «Καταρχήν ο δρόμος πρέπει να είναι ελεύθερος για να έχουμε την διέλευση των οχημάτων ανάγκης. Σε περίοδο καλοκαιριού έχουμε πολύ κόσμο, εάν προκληθεί κάποιο συμβάν θα έχουμε σίγουρα θύματα. Επίσης η κατάσταση στο λιμάνι  Νυδριού  θυμίζει τεταρτοκοσμική χώρα. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει  ποιος είναι ο χώρος του και να υπάρχει ομογένεια. Δε νομίζω ότι ένα «μετρό παρά κάτι» θα προσφέρει πολλά παραπάνω στους επαγγελματίες

Ο αντιδήμαρχος στη συνέχεια απάντησε αναφορικά  με την τοποθέτηση του κ. Κοντογεώργη στα ΜΜΕ  για τη διευθέτηση των τραπεζοκαθισματων  και δήλωσε «Την διάβασα την τοποθέτηση,  όπως διάβασα και αρκετά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν. Η αλήθεια είναι ότι ακουστήκαν πολλά. Παρόλα αυτά ο κόσμος κρίνει και γνωρίζει πολύ καλά την πορεία του καθένα. Περίμενα μέσα στο δεκαήμερο που ανακοινώθηκε  η πρόταση να τοποθετηθεί όποιος είχε διαφορετική γνώμη και να τεθεί επί τάπητος το θέμα της γραμμής. Πολύ φοβάμαι, όμως ,ότι κάποιοι από τους επιχειρηματίες ενώ συμφωνούν , θεωρούν ότι  το μετρό δε θα εφαρμοστεί. Εμείς δε θα είμαστε τροχονόμοι, άλλωστε ο χώρος του Λιμανιού δε μας ανήκει, το λιμενικό ταμείο και η κτηματική υπηρεσία είναι υπεύθυνοι , εάν  οι ίδιοι δεν δεχτούν, εμείς δεν έχουμε αρμοδιότητα, απλά εκφράζουμε τη βούλησης μας προτείνοντας την εφαρμογή του μέτρου .

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΑπολογισμός του Πνευματικού Κέντρου για τα Φαρομανητά 2015
Επόμενο άρθροΕτήσια παραδοσιακή βραδιά Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “Οι Σκάροι”