Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Γιώργος Βαγενάς: Το θέμα είναι ότι εμείς πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο, ο...

Γιώργος Βαγενάς: Το θέμα είναι ότι εμείς πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο, ο κ. Πολίτης όχι

0

vagenas-giorgos

Με αφορμή την απάντηση του εντεταλμένου σύμβουλου για θέματα αθλητισμού, Σπύρου Πολίτη, αναφορικά με την διαμαρτυρία του Τηλυκράτη για το έγγραφο του Δήμου, μέσω του οποίου, ζητείται από την ομάδα να αδειάσει τους χώρους που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα στο γήπεδο, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βαγενάς μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη δίνοντας την δική του απάντηση.

Αρχικά κληθείς να τοποθετηθεί ο κ. Βαγενάς όσο αφορά το γεγονός ότι όλες οι ομάδες συμφωνήσαν εκτός από τον Τηλυκράτη από πέρυσι τον Οκτώβρη που είχε γίνει σύσκεψη με τα τέσσερα σωματεία ώστε με την νέα χρονιά να γίνει πλήρης εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας και να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής του Γηπέδου κ. Βαγενάς απάντησε τα εξής:
« Το θέμα είναι ότι ο κ. Πολίτης διαρκώς χρησιμοποιεί το νόμο όπου τον συμφέρει και λέει μισόλογα. Καταρχήν μας κάλεσε πέρσι στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, όχι για να συζητήσουμε αλλά για να μας ανακοινώσει τις αποφάσεις του. και αυτό συγκαταλέγεται στο πρώτο ψέμα που είπε. Εκεί μας ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αποδυτήρια. Μέχρι τώρα όμως, το γήπεδο της Λευκάδας λειτουργούσε κατά αυτό τον τρόπο, δεν φταίει ο Τηλυκράτης, γιατί όπως είναι γνωστό υπήρχαν παλιότερα περιπτώσεις όπου ομάδες είχαν δικά τους αποδυτήρια.»

Ο ίδιος υπογράμμισε την συνεισφορά της ομάδας στην αναμόρφωση του γηπέδου:
«Πριν πέντε χρόνια που η ομάδα βρισκόταν στη Γ Εθνική το γήπεδο ήταν σε αθλία κατάσταση και προσπαθήσαμε να δούμε με το δήμο τι βελτιώσεις χρειάζεται, ώστε να πάρουμε άδεια λειτουργίας, γιατί δεν υπήρχαν χρήματα. Η ομάδα τότε αναγκάστηκε και χάλασε πάνω από 20.000 ευρώ και έφτιαξε την αίθουσα τύπου ,το ιατρείο και τα αποδυτήρια .Φέτος μας ανακοινώθηκε ότι -ας τα φτιάξατε εσείς τα αποδυτήρια, θα ανήκουν σε όλους-. Εμείς καλοπροαίρετα, αφού επισημάναμε τις δυσκολίες που θα συναντούσαμε χωρίς δικά μας αποδυτήρια, ωστόσο συμφωνήσαμε χωρίς αντίρρηση τα αποδυτήρια να είναι σε κοινή χρήση. Εμείς δεν είχαμε κλειδιά , ο φύλακας μας άνοιγε. Επομένως –για ποιο πράγμα μιλάμε-..
Ακούσαμε ότι το μόνο πρόβλημα για την αναβάθμιση του γηπέδου είναι ο Τηλυκρατης..»

Στη συνέχεια ο κ. Βαγενάς ανέφερε ότι ο κ.Πολίτης λειτούργει αυταρχικά και διερωτήθηκε: «είναι πολεοδόμος, δικηγόρος, γυμναστής. αστυνομικός ή υδραυλικός- πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι, γιατί όλα αυτά τα πράγματα τα επιμελείται μόνος του.

Γιατί αρνείται ο Τηλυκράτης να μεταφερθεί;
«Ο Τηλυκράτης δε θέλει να μεταφερθεί γιατί ο χώρος που μας προτείνουν είναι ακατάλληλος..Με αυτή τη διαδικασία μας γυρίζουνε 30 χρόνια πίσω, δεν δύναται μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό σε τόσο υψηλό επίπεδο να της λες μάζεψε τα υπάρχοντα σου και φέρτα πάλι αύριο .

Απαντώντας και στον ισχυρισμό ότι ο Δήμος δεν έχει διεκδικήσει μερίδιο από τα κέρδη της ομάδας από τα εισιτήρια και τις διαφημιστικές πινακίδες απάντησε:
«Σαφώς και μπορεί να διεκδικήσει. Όμως εγώ δεν είμαι Μαρινάκης .Είμαστε ιδιώτες που χαλάνε τα χρήματα μας και το χρόνο μας και προσπαθώντας ε να υπάρχει μια ομάδα ώστε κόσμος να βλέπει μπάλα.. εγώ πληρώνω το ποδόσφαιρο ο κ. Πολίτης δεν πληρώνει αυτή είναι η διαφορά μας .»
Ο ίδιος ανέφερε ότι στις σκέψεις του ΔΣ που θα συγκληθεί είναι το θέμα να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΚαρπούζι, το δημοφιλέστερο φρούτο του καλοκαιριού
Επόμενο άρθροΤριήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκάδα