Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Γιατί απαγόρευση εισόδου συμπολιτών μας και αστυνομοκρατία;

Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Γιατί απαγόρευση εισόδου συμπολιτών μας και αστυνομοκρατία;

0

Δήλωση Γιάννη Λάζαρη, γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ένα ακόμα επεισόδιο αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας εξελίχθηκε όταν συμπολίτες μας μετά την επίσκεψή τους στην εισαγγελία, πήγαν στο δημαρχείο για να συναντήσουν τους αρμόδιους (Δήμαρχο και αντιδημάρχους), για να συζητήσουν για το πρόβλημα σχετικά με τα ανεπιτήρητα βοοειδή, που προκαλούν τεράστιες ζημιές στις περιουσίες συμπολιτών μας.

Κατανοούμε ότι η επίλυση του προβλήματος είναι πολύπλοκη και εμφανίζει σημαντικές δυσκολίες. Αξίζει όμως να θυμηθούμε τις συνταγές που πρότειναν και τα υπονοούμενα που άφηναν, όταν οι ίδιοι ήταν στην αντιπολίτευση.

Γιατί όμως τέτοιος αυταρχισμός; Γιατί απαγόρευση εισόδου συμπολιτών μας και αστυνομοκρατία; Ποιος κάλεσε την αστυνομία και από ποιους κινδυνεύουν;

Μήπως ξέχασαν πως στο παρελθόν απαιτούσαν να προτάσσονται τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες;

Γιατί σήμερα συμπεριφέρονται με αλαζονεία, αυταρχισμό και ειρωνεία, προσπαθώντας να επιβάλλουν μια νέα τάξη πραγμάτων και μια νέα μορφή αριστερής ευαισθησίας;

Προφανώς, στα πλαίσια της κομματικής πειθαρχίας, λειτουργούν ως σε προέκταση της συμπεριφοράς που επιδεικνύει η κυβέρνησή τους καθημερινά.

Τα παραδείγματα είναι πολλά κ. Δήμαρχε. Έχουμε χάσει το μέτρημα. Αλήθεια από ποιους απειληθήκατε και ποιους φοβάστε;

Αυτές οι συμπεριφορές τι σχέση έχουν με την αριστερά; Αφαιρέσατε τα κάγκελα στο σύνταγμα και στον άγνωστο στρατιώτη και τώρα φράζεται με κλούβες το Μαξίμου, για να προστατεύσετε το Τσίπρα και το Καρανίκα από τους πολίτες.

Αλήθεια, αυτή είναι η αριστερά και το νέο ύφος της εξουσίας που υποσχεθήκατε; Μη φοβάστε, δεν κινδυνεύετε, αλλά μη μας κάνετε να γελάμε.

01/04/2016

Προηγούμενο άρθροΑνεπιτήρητα Λευκάδας: Ποιος φοβάται την οργή του κόσμου;
Επόμενο άρθροΔύσκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ κόντρα στην Δόξα Λευκάδας