Αρχική Ειδήσεις H Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετέχει στην έκθεση HO.RE.CA

H Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετέχει στην έκθεση HO.RE.CA

0

9i-horeca-2014-logotupo-huge

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετέχει στην  έκθεση HO.RE.CA  6-9 Φεβρουαρίου 2015 στο κεντρικό περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου – Ελληνικού Πρωινού, παρουσιάζοντας τοπικά προϊόντα του νησιού μας .

Το Σάββατο (07/02/2015) στις 15.00μ.μ θα γίνει παρουσίαση του Λευκαδίτικου Πρωινού. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης  θα είναι ο κ. Πίττας  Γιώργος , επικεφαλής στο πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα μιλήσει για τα τοπικά μας προϊόντα και θα μαγειρέψει με αυτά η κα. Όλγα Μανωλίτση. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί  η υπουργός τουρισμού,  οι πρόεδροι από όλες τις Ενώσεις Ξενοδόχων , δημοσιογράφοι  και άλλοι τουριστικοί παράγοντες.

 

Λίγα λόγια για το Ελληνικό Πρωινό

To «Ελληνικό Πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Ήδη αυτή την στιγμή τα ξενοδοχεία που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” έχουν ξεπεράσει τα 385 και στοχεύουμε μέχρι το τέλος του 2015 όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το Ελληνικό Πρωινό στις προσφερόμενες υπηρεσίες τους. Στο πρόγραμμα αυτό έχουν ενταχθεί και ξενοδοχεία της Λευκάδας και ο τελικός στόχος μας είναι μπουν όσο δυνατόν περισσότερα καταλύματα από το νησί μας .

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της  Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΙΝ στις τουριστικές εκθέσεις σε Μιλάνο, Στοκχόλμη και Βελιγράδι
Επόμενο άρθροΠολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι”: Μαθήματα Latin στη Νικιάνα