Αρχική Ειδήσεις H Google υποστηρίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και στο Ιόνιο

H Google υποστηρίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και στο Ιόνιο

0

google-logojpg-dc4672658c174458Με το πρόγραμμα Grow Greek Tourism η Google εισέρχεται στην προσπάθεια υποβοήθησης της ανάπτυξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στα πλαίσια αυτά εκπόνησε το παρακάτω infographic προκειμένου να αποτυπώσει τις πιο ενεργές – σύμφωνα με τις αναζητήσεις που πραγματοποιούνται στη μηχανή της – τουριστικές αγορές και πληθυσμιακές ομάδες.

Οι χώρες με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα νησιά του Ιονίου είναι κατά σειρά οι: Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρουμανία ενώ οι περισσότερες αναζητήσεις έχουν ως ερώτημα τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών.

Δείτε το infographic:

Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_6 Screenshot_7

Πέρα από την εκπόνηση στατιστικών, η Google υποστηρίζει όσες τουριστικές επιχειρήσεις εγγράφονται στην πλατφόρμα της και χρησιμοποιούν τα εργαλεία Google MyBusiness και AdWords παρέχοντάς τους συμβουλές για την αρτιότερη προβολή και στόχευση στο διαδίκτυο. Για τον σκοπό αυτόν έχει ενεργοποιηθεί τηλεφωνική γραμμή χωρίς χρέωση, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εξειδικευμένη ομάδα του Grow Greek Tourism Online. Στο events.withgoogle.com/ggto/uposterixe/ διαβάζουμε:

Η ομάδα του Grow Greek Tourim Online παρέχει στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις δωρεάν υποστήριξη για τη βελτίωση της διαδικτυακής τους παρουσίας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα του Grow Greek Tourism Online:

00800 4414 2656 (δωρεάν, κλήσεις από σταθερό)
211 1809 412 (ισχύουν χρεώσεις κλήσεων, κλήσεις από κινητό)
Δευτέρα – Παρασκευή, 9 π.μ. – 6 μ.μ.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε διαδικτυακή διαφήμιση σας προσφέρουμε εώς και 13 εβδομάδες δωρεάν υποστήριξη για τη δημιουργία και τη διαχείριση των διαδικτυακών σας διαφημίσεων, εφόσον ο λογαριασμός σας έχει ημερήσιο προυπολογισμό πάνω από 4 ευρώ.

Έχετε ακόμη απορίες; Στείλτε μας email στο grow-greek-tourism@google.com.
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο events.withgoogle.com/ggto/arkhike/. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το ΣΕΤΕ.

Πηγή: inlefkas.gr

Προηγούμενο άρθροΒιβλιοπαρουσίαση: “Μικρές και Μεγάλες Στιγμές” της Δέσπως Γράψα – Καλέζου
Επόμενο άρθροΜατωμένο φεγγάρι…