Αρχική Top Stories Η Τελετή Έναρξης του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας (video-photos)

Η Τελετή Έναρξης του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας (video-photos)

1

11870812_10205259282545661_959109250586588599_n

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 η πανηγυρική Τελετή Έναρξης του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα βίντεο του κ. Αλέξη Καραμποΐκη και μια χορογραφία της κ. Αργυρής Χαλικιά που ενθουσίασε το κοινό. Το τραγούδι της έναρξης ήταν επίσης του Αλέξη Καραμποΐκη. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής κήρυξε την έναρξη του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας. Δείτε τον χαιρετισμό του Δημάρχου [εδώ].

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος που παραβρέθηκε στην παρέλαση και στην Τελετή Έναρξης.

Τα χορευτικά συγκροτήματα της πόλης της Λευκάδας καταχειροκροτήθηκαν στη σύντομη εμφάνισή τους. Ακολούθησε η πεντάλεπτη εμφάνιση όλων των χορευτικών συγκροτημάτων με πολύ καλές και δυνατές παρουσίες. Τα υπόλοιπα χορευτικά συγκροτήματα των χωριών της Λευκάδας είχαν επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις. Το κοινό αγκάλιασε την Τελετή Έναρξης για άλλη μια χρονιά και το Ανοιχτό Θέατρο ήταν κατάμεστο.

Παρουσιαστής ο πάντοτε εξαιρετικός Αλέξης Κωστάλας, στον οποίο ο Δήμαρχος Λευκάδας απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στο χαιρετισμό του.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο του Θανάση Κατωπόδη.

Μπορείτε να δείτε επιπλέον φωτογραφικό του Μάριου Γαζή από την Τελετή Έναρξης [εδώ].

Σημ.: Στο βίντεο απουσιάζουν τα τρία τελευταία κατά σειρά εμφάνισης χορευτικά συγκροτήματα λόγω αποφόρτισης της μπαταρίας της κάμερας.

Προηγούμενο άρθροJojo & Duke στο Copla
Επόμενο άρθροΗ Shaya στο Μεγανήσι