Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ημερίδα για τα «Κόκκινα Δάνεια» την Παρασκευή 22/9/2017

Ημερίδα για τα «Κόκκινα Δάνεια» την Παρασκευή 22/9/2017

0

Πρόσκληση σε ημερίδα για τα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ». Εισηγητής ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κος Φώτης Κουρμούσης.

Το Επιμελητηριο Λευκάδας και ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Λευκάδας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Κόκκινα Δάνεια»,  την Παρασκευή 22/9/2017 και ώρα 16:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος)

Η εκδήλωση εστιάζει σε:

– ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,

– υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού. 

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό:

-την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)),

– να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θέτουν οι συμμετέχοντες και

– να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, καθώς και τους τοπικούς αρμόδιους φορείς  όπως π.χ. ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Μηχανικών, οι οποίοι μπορούν να εμπλακούν στις διαδικασίες αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΝΟΛ: Φθινοπωρινά τμήματα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης
Επόμενο άρθροΛευκάτας 2000 VS Πανλευκάδιος