Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ήττα σοκ για τη Νίκη Λευκάδας-Παραίτηση Δουβίτσα

Ήττα σοκ για τη Νίκη Λευκάδας-Παραίτηση Δουβίτσα

0

douvitsas

Ήττα εκτός προγράμματος για τη Νίκη Λευκάδας εντός έδρας από τον Ιπποκράτη Κώ των χιλιών προβλημάτων, που ήρθε να αγωνιστεί με 7 παίχτριες!!! και τελικά πήρε και το ροζ φύλλο αγώνα, αφού σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, η Νίκη Λευκάδας δεν ξέφυγε στο σκορ.

Η Κρουκ ήταν επιθετική αιχμή των γηπεδούχων στο πρώτο δεκάλεπτο που έκλεισε με τη Κω να είναι μπροστά 13-14. Ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 23-28, αλλά χάρη σε Καμπουράκη, Τζιλ, και Ισκιόγλου πήγε με ένα πόμντο μπροστά 32-31 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Κω, μπήκε πάλι μπροστά στο σκορ 36-42, με τη Κασάπογλου, Σίντι και τη Κάμπελ να είναι ηγετικές φυσιογνωμίες στην επίθεση, αλλά πάλι η τριάδα Τζιλ, Καμπουράκη και Ισκιόγλου, έφεραν το παιχνίδια στα ίσια 42-42, αλλά ένα τρίποντο της Κασάπογλου, έκλεισε το δεκάλεπτο με 42-45.

Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε ένα θρίλερ, με την Κω να πηγαίνει στο 33 μπροστά με +8(42-50), η Νίκη Λευκάδας να επιστρέφει στο παιχνίδι 47-50, με Ψυχογιού και Κρουκ, αλλά η Κάμπελ έκανε το 47-52 και μία βολή στης Κασάπογλου έστειλε τη διαφοράστο +6(47-53) στο 37΄. Σε εκείνο το σημείο Ψυχογιού και Τζιλ, κράτησαν τη Νίκη στο παιχνίδι, που πέρασε μπροστά 57-56 με την Τζιλ 1.15 πριν το τέλος. Ένα προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ καθώς, η Σίντι με 2/2 βολές έκανε το 57-59. η Κρητικού στη συνέχεια είχε 1/2 βολές(58-59), για να ακολουθήσει το τελικό 60-62, καθώς η Κρουκ στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα έκανε λάθος επιλογή.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιπποκράτη Κώ και την ήττα με 60-62 εκτός προγράμματος της Νίκης Λευκάδας από τον Ιπποκράτη Κώ, ο Νίκος Δουβίτσας έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας.

Ο κ. Δουβίτσας μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη των πραγμάτων στον αγώνα και ενημέρωσε την Πρόεδρο της ομάδας Αγνή Κρητικού, για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την απόφαση που θα πάρει η διοίκηση, που σίγουρα ούτε και αυτή περίμενε μια τέτοια εξέλιξη και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το βράδυ ίσως και αύριο.

Δείτε περισσότερα στο lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ταινία “STAR WARS: Η Δύναμη Ξυπνάει” στον Δημοτικό Κινηματογράφο “ΑΠΟΛΛΩΝ”
Επόμενο άρθροΤο μοιρολόι της μάνας