Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Κυπελλούχος ΕΠΣ Π-Λ 2016-2017 ο Απόλλων Πάργας (2-1 τον Πανλευκάδιο)

Κυπελλούχος ΕΠΣ Π-Λ 2016-2017 ο Απόλλων Πάργας (2-1 τον Πανλευκάδιο)

0

Μεγάλος νικητής του σημερινού τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αναδείχτηκε ο Απόλλων Πάργας σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και μέσα στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα». Σε ένα παιχνίδι μεγάλων συγκινήσεων με καλό ποδόσφαιρο κ από τις δυο ομάδες σήμερα Τετάρτη 8/3 μετά από ανατροπή ο Απόλλων Πάργς αφού ενώ βρέθηκε να χάνει 1-0  γύρισε το ματς και έφυγε με το πολυπόθητο κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Ο τυπικά γηπεδούχος Πανλευκάδιος προηγήθηκε στο 26ο λεπτό όταν ο Μπρούβας  μετά από μια υπέροχη κούρσα από τα αριστερά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσομπάι, ο οποίος νίκησε τον Σκάρπο για το 1-0. Ο Τσομπάι μέσα σε πανηγυρισμός βγήκε εκτός γηπέδου σηκώνοντας το κύπελλο και δέχοντας όπως ήταν φυσικό την κίτρινη κάρτα από τον κ. Ζιώγα. Στο 31ο λεπτό μετά από υπέροχη πάσα του Δημουλιά ο Τσομπάι βρέθηκε τετ α τετ με τον Σκάρπο, ο οποίος με ψυχραιμία απομάκρυνε. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα της Πάργας ισοφάρισε με υπέροχο σουτ Βαρζιώτη στη δεξιά γωνία του Κotsi μετά από πάσα του Μηλιώνη. Ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Μηλιώνης στο 47ο λεπτό μετά από σέντρα του Πιστιώλη έκανε το 1-2 με κεφαλιά, κάνοντας την ανατροπή στο ματς και στέλνοντας την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανλευκάδιος προσπαθούσε να μπει στο ματς και να αντιστρέψει το εναντίον του σκορ με ένα γρήγορο γκολ. Στο 54ο λεπτό ο Μπρούβας έχασε μια κλασική ευκαιρία. Στο 77ο λεπτό ο Τριάντος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα σε ανατροπή του Μηλιώνη και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα με δέκα. Στο 83ο λεπτό ο Μάρκος έσωσε την ομάδα αποκρούοντας πάνω στη γραμμή σε σουτ του Κολοβού ενώ το ίδιο έκανε και ο Ευαγγέλου στο 89ο λεπτό. Στο 9ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Μάρκος με δεύτερη κίτρινη.

MVP του τελικού έπειτα από ψηφοφορία των δημοσιογράφων αναδείχθηκε ο αρχηγός του Απόλλων Πάργας Σάκης Μηλιώνης.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2007-2008 που ο Απόλλων Πάργας κατακτά το κύπελλο σε 6 συμμετοχές στο θεσμό, ενώ η ομάδα της Λευκάδας έχει βρεθεί 2 φορές στον τελικό του θεσμού και έχει ηττηθεί και στις 2, από τον Θρίαμβο Λούρου την περίοδο 2014-2015 με σκορ 0-1 και σήμερα με σκορ 1-2.

Διαιτητής: Ζιώγας Θ.

Βοηθοί: Ποντίκης-Ζιώγας

4ος: Καλογέρης

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Κατηφόρης Γ.): Kotsis, Κοκόλης Χ-Σ (71ο Κολοβός), Σπανός (81ο Κούτσικος), Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ-Ζ., Μπρούβας, Τσομπάι, Morales (46ο Καταγής), Δημουλιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Μουστάκας Γ.):Σκάρπος, Μπιστιόλης, Marko, Βαρτζιώτης, (60ο Βέκιος) Goga, Tore (89ο Τζαφέρι), Nτίσιος, Βάσιος, Σιδέρης (76ο Ευαγγέλου), Μηλιώνης, Gllucad.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

Δείτε δηλώσεις από τον αγώνα:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Prevezatoday.gr από όπου και αντλήθηκε το ρεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση-Κάλεσμα της Ε.Α.Κ.Π.
Επόμενο άρθροΣύλληψη δύο ατόμων στην Λευκάδα