Αρχική Top Stories Η Λευκάδα μέσα στις 9 σούπερ καλοκαιρινές αποδράσεις χωρίς καράβι

Η Λευκάδα μέσα στις 9 σούπερ καλοκαιρινές αποδράσεις χωρίς καράβι

0

Για να απολαύσει κανείς τις μαγευτικές παραλίες της Λευκάδας, δεν χρειάζεται να ταξιδέψει με πλοίο. Η προσέγγιση στο νησί γίνεται μέσω της 50 μέτρων πλωτής γέφυρας, εύκολα και γρήγορα με το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή και το ποδήλατό σας, γιατί όχι!

Αυτό της δίνει το πλεονέκτημα σε σχέση με τα άλλα νησιά, να κατατάσσεται τόσο στους νησιωτικούς, όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς, αφού έτσι κι αλλιώς, πέρα από την ευκολία του να έρθεις και να φύγεις, διαθέτει υπέροχες “νησιώτικες” παραλίες, αλλά και μαγευτική “ηπειρωτική” ενδοχώρα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το My Portal, βρίσκεται μέσα στις 9 πρώτες προτιμήσεις όσων αρνούνται να μπουν σε πλοίο για να ταξιδέψουν, αλλά αναζητούν υπέροχες παραλίες για τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους. Οι υπόλοιποι προορισμοί παραθαλάσσιες τοποθεσίες του Πηλίου, της Μεσσηνίας, της Χαλκιδικής, τη Εύβοιας, της Μάνης και της Θεσπρωτίας.

“Αν, για διάφορους λόγους, η διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι δεν «σηκώνει» διακοπές με πλοίο, η ενδοχώρα προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τα καλοκαιρινά σας μπάνια. Επιλογές, που κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν ακόμη και για ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η ηπειρωτική Ελλάδα διαθέτει τις δικές της παραλίες που εντυπωσιάζουν, προσβάσιμες σε λίγες ώρες χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε πλοίο”.

Για τη Λευκάδα γράφει συγκεκριμένα: “Ναι, ναι είναι νησί! Μπορείς να φτάσεις στη Λευκάδα όμως και οδικώς, αφού συνδέεται με γέφυρα με τη νησιωτική χώρα και η πρόσβαση στο πανέμορφο νησί δεν απαιτεί από κάποιον να πάρει το πλοίο. Διαθέτει παραλίες για κάθε γούστο, με πιο γνωστές το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς“.

Πάρτε λοιπόν μια ιδέα από κάποιες μόνο από τις μαγευτικές παραλίες του νησιού και σας περιμένουμε!

Δείτε περισσότερα στο αγαπημένο μας golefkas.gr

Προηγούμενο άρθροΚλείνει η οδός Άγγελου Σικελιανού από τις 18:00 μ.μ. έως τις 05:00 π.μ.
Επόμενο άρθροΈκλεισε οριστικά το Αστυνομικό Τμήμα Καρυάς