Αρχική Ειδήσεις Μήνυμα νίκης της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου έστειλε από την Κέρκυρα ο...

Μήνυμα νίκης της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου έστειλε από την Κέρκυρα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης

0

Τη θερμή υποστήριξη τους, στην επικεφαλής του συνδυασμού “Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά”, εξέφρασαν χθες σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Τομεάρχης Υγείας και Τομεάρχης Ιονίων Νήσων Βασίλης Οικονόμου.

«Την Κυριακή θα πούμε ένα μεγάλο όχι στην κυβέρνηση που εξαπάτησε τους πολίτες. Στην κυβέρνηση που φτώχυνε τους Έλληνες, στην κυβέρνηση που στην πραγματικότητα “βγάζει τη γλώσσα” σε ολόκληρη την κοινωνία περιφρονώντας τη νοημοσύνη μας. Θα πούμε ως εδώ φτάνει πια. Καιρός η Ελλάδα να αναπνεύσει. Καιρός το Ιόνιο να αναπνεύσει. Δε θέλουμε “Μαυρογιαλούρους” στην πολιτική θέλουμε πολιτικούς που να μας σέβονται.

Τη Ρόδη Κράτσα τη γνωρίζω από την Ευρωβουλή, ξέρει από την Ευρώπη, έχει μεγάλη εμπειρία και διασυνδέσεις και αυτό θα είναι η προστιθέμενη αξία της στην Περιφέρεια. Αντίθετα βλέπω ότι η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας είναι μια διοίκηση με ιδεοληψίες και προσκόλληση στο παρελθόν. Άλλωστε να θυμίσω ότι και στη σύμβαση παραχώρησης για τα περιφερειακά αεροδρόμια, ο κ. Γαλιατσάτος βρέθηκε απέναντι, αλλά και στη σύμπραξη δημόσιου- ιδιωτικού τομέα για μια ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμάτων στην Κέρκυρα, επίσης η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας βρέθηκε απέναντι .Όλοι βλέπουν πως οι αντίστοιχες συμπράξεις δημοσίου-ιδιωτικού τομέα ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα έχουν προχωρήσει σε περιοχές όπως είναι η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, οι Σέρρες. Εδώ ήταν έτοιμο να γίνει κάτι τέτοιο αλλά η σημερινή κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης της το ακύρωσαν» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, ο πρώην Υπουργός και νυν Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Τα Ιόνια νησιά θα είναι “γαλάζια” .Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει από τα Ιόνια Νησιά. Είμαστε σίγουροι είναι μεγάλη ανταπόκριση του λαού και της Κέρκυρας και των υπολοίπων νησιών. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα είμαστε πρώτοι, η Ρόδη Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και η ΝΔ στις Ευρωεκλογές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Τομεάρχης Υγείας και Τομεάρχης Ιονίων Νήσων Βασίλης Οικονόμου.

Ιδιαίτερα συγκινημένη από τη θερμή υποστήριξη που δέχθηκε χθες το βράδυ, από πρώην και νυν υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ,  από τα στελέχη της ΝΔ στο νησί, από υποψηφίους δημάρχους και  κυρίως το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά» παρουσίασε  το συνδυασμό νίκης,  από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της εκλογικής ενότητας Κέρκυρας.

«Οι εκλογές της Κυριακής δεν είναι μόνο επιλογές προσώπων, επιλογές πολιτικών προγραμμάτων για την Περιφέρεια μας. Είναι και μία κρίσιμη επιλογή ανάμεσα στο χθες και το αύριο. Ανάμεσα στη  μιζέρια και στη δημιουργία μιας νέας προοπτικής για καλύτερη ζωή και ανάπτυξη στον τόπο μας. Είναι έκδηλη η αγωνία για τη νίκη της Κυριακής. Όχι μόνο στο συνδυασμό μας , αλλά και τη νίκη στις προκλήσεις της Κυριακής. Ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι χρειαζόμαστε πια αλλαγή πορείας στη χώρα, με μία αξιόπιστη κυβέρνηση που μπορεί να ανταποκριθεί και να βγάλει εις πέρας τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, στην ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη συνοχή της κοινωνίας, την αξιοπιστία στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές. Αλλά και μια κυβέρνηση που θα δώσει σημασία στην Περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας μας, σαν μοχλό ανάπτυξης περιφερειακής και κοινωνικής συνοχής απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας και του τόπου μας. Πάμε μαζί το ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!! Πάμε μαζί τα νησιά μας ψηλά!!!» τόνισε ηυποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, που σε ένα ιδιαίτερο κλίμα χαράς και συγκίνησης παρουσίασε τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Κέρκυρα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Βεργίνης : “Μαζί λοιπόν κερδίζουμε και μαζί αλλάζουμε τη Λευκάδας μας! “
Επόμενο άρθροΕγγραφές στο εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας