Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Μουσικό Σύνολο Λευκάδας: Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Μουσικό Σύνολο Λευκάδας: Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων

0

Όταν μετά τις ημέρες του Πάσχα προσήλθα στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας για να κλείσω ημερομηνία για την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Συνόλου Λευκάδας (συγκεκριμένα στο γραφείο της κα. Ιωάννας Φίλιππα), και αναφέροντας την προτίμησή μου για τις 22 Ιουλίου 2017 ημέρα Σάββατο, αμέσως η κα Φίλιππα συμβουλεύτηκε το ημερολόγιό της. Διαπιστώνοντας η ίδια πως η συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν ελεύθερη και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ μας επί των διαδικαστικών της συναυλίας κλείστηκε η ημερομηνία. Σε ερώτησή μου, γνωρίζοντας το πρόγραμμα των περσινών εκδηλώσεων και προς ενημέρωσή μου, πια ημερομηνία έχει ζητήσει ο Ορφέας Λευκάδας για την διεξαγωγή της Festa del canale, μου απάντησε στις 23 Ιουλίου ημέρα Κυριακή. Από εκεί κι έπειτα δεν είχαμε καμία επικοινωνία μεταξύ μας, μέχρι δεκαπέντε μέρες πριν την συναυλία που την πήρα στο τηλέφωνο για την υπενθύμιση της συναυλίας και των διαδικαστικών. Ήδη είχαν βγει αφίσες για την διεξαγωγή της Festa del canale που έγραφαν 22&23 Ιουλίου 2017. Εμείς σαν Μουσικό Σύνολο Λευκάδας δεν είχαμε καμία ενημέρωση όπως σας είπα και πριν ούτε από το Πνευματικό Κέντρο το οποίο ήταν συν διοργανωτής στη Festa del canale αλλά ούτε και από τον Ορφέα Λευκάδας για την πρόσθετη μέρα, η οποία όπως καταλαβαίνεται συν έπεφτε με τη δική μας συναυλία. Σε ερώτηση μου γιατί η δεύτερη μέρα της Festa del canale συν πέφτει με την εκδήλωση τη δική μας η απάντηση της κα. Φίλιππα ήταν πως την δεύτερη μέρα την κανόνισε ο Σπύρος Παπουτσόπουλος μαζί με τον Ορφέα (καθυστερημένα) και σε δεύτερη ερώτησή μου πως γίνεται να μην το ξέρατε αφού είστε συν διοργανωτές με τον Ορφέα η απάντησή της ήταν πως η Festa del canale είναι ένα γεγονός που έχει μεγάλη απήχηση στη Λευκάδα και εκτός των άλλων η Λευκάδα είναι γεμάτη κόσμο και θα έρθει και στην δικής μας εκδήλωση.
Αυτά λοιπόν τα γενόμενα……

Τώρα όσον αφορά εμάς σαν Μουσικό Σύνολο Λευκάδας, η εκδήλωσή μας εξελίχθηκε υπέροχα με γεμάτη την πλατεία του Αι Γιάννη και με κόσμο που ήρθε για να ακούσει την δουλειά μας, τη μουσική μας και να μας ευχαριστήσει για το μικρό λιθαράκι που προσπαθούμε να βάλουμε κι εμείς στο κομμάτι αυτό που λέγεται πολιτιστική προσφορά στον τόπο μας.

Ευχαριστούμε το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας για την βοήθειά του στην εκδήλωσή μας, παρέχοντάς μας πατάρια, φωτισμό, προγράμματα, αφίσες και καθίσματα για τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας μαζί την δυσαρέσκειά μας για τη μη παρουσία εκπροσώπων τόσο του Πνευματικού Κέντρου όσο και της Δημοτικής Αρχής.

Όσον αφορά τον Ορφέα Λευκάδας και με εκτίμηση στην 80χρονη πορεία και προσφορά του στον τόπο μας, θα μπορούσε να είχε δείξει περισσότερο σεβασμό και αλληλοεκτίμηση προς το Μουσικό μας Σύνολο, γνωρίζοντας τις συνεργασίες που έχουν γίνει ανάμεσά μας παλαιότερα αλλά και της προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια (από το 1994) του ανιδιοτελούς σκοπού μας που είναι η αναβάθμιση της μουσικής παιδείας στον τόπο μας, ενθάρρυνση των νέων και η προσέλευσή τους στην ποιοτική μουσική.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
LEFKAS BRASS ENSEMBLE

Προηγούμενο άρθροΝαπολέων Βοναπάρτης
Επόμενο άρθροΑπάντηση του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας