Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νίκη Λευκάδας-Φάρος Κερατσινίου 58-67. Δήλωση Νίκου Δουβίτσα

Νίκη Λευκάδας-Φάρος Κερατσινίου 58-67. Δήλωση Νίκου Δουβίτσα

0

Πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για την Νίκη Λευκάδας. Τα κορίτσια μας ηττήθηκαν από τον Φάρο Κερατσινίου με σκορ 58-67.

Παρ’ όλο που η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, μετά τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου ο αντίπαλος οικοδόμησε μια μικρή διαφορά υπέρ του, την οποία και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους.

Ο Φάρος δεν πέτυχε ούτε ένα τρίποντο, είχε σχεδόν τα διπλάσια λάθη σε σχέση με την Νίκη, όμως ήταν σαφής η υπεροπλία του κάτω από το καλάθι, έχοντας μάλιστα 48 ριμπάουντ έναντι 26 της δικής μας ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 34-30, 51-48, 58-67

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Σπηλιώτης, Τελίδου 7 (1), Τσινέκε 12, Whitted 12 (1), Τσαμπούρη,  Dunham 10 (1), Austria 17 (3), Τσέρου, Κοντογεώργου.

Φάρος Κερατσινίου (Λειβάδης): Γκριτζά 1, Καλογήρου, Γούναρη, Παπαμιχαήλ 20, Μαγκλάρα 7, Κεχαγιά 13, Δίελα, Johnson 16, Walker 10

Την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr έκανε ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μετά την ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου:

«Η ομάδα μας σήμερα δεν παρουσιάστηκε δυνατή. Μας έλειπε πολύ η δύναμη ειδικά μέσα στην ρακέτα και αυτό φαίνεται από τα σχεδόν διπλάσια ριμπάουντ του Φάρου. Παίκτριες-κλειδιά δεν πήγαν καλά επιθετικά. Παρ΄ όλα αυτά, ήμασταν μπροστά για τρία δεκάλεπτα. Χάσαμε πέντε λέι-απ, δηλαδή δέκα εύκολους πόντους και το βασικότερο είναι ότι ο Φάρος κέρδισε 29 βολές, ενώ εμείς 15.

Οι διαιτητές άφησαν το πολύ σκληρό παιχνίδι του Φάρου, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αν θέλουμε να είμαστε στην τετράδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε αυτή την ήττα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κέρδισε δίκαια»

Προηγούμενο άρθροΕργατικό ατύχημα συνέβη σε εργαζόμενο της καθαριότητας στο Δήμο Λευκάδας
Επόμενο άρθρο8.402.337,67 ευρώ νέες χρηματοδοτήσεις της ΠΙΝ για την Λευκάδα