Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νικητής στο τρίτο φιλικό ο Τηλυκράτης. 0-2 τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Νικητής στο τρίτο φιλικό ο Τηλυκράτης. 0-2 τον ΠΑΣ Πρέβεζα

0

Διεξήχθη χθες Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο πρώτος φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδος σε ένα φιλικό αλλά πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα της Πρέβεζας και τους στόχους που έχει βάλει για την νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά και αντιμετώπισαν στα ίσια η μια την άλλη αλλά με τον Τηλυκράτη να έχει πιο πολλές ευκαιρίες έως το 39΄οπου ο ΠΑΣ Πρέβεζα έδειξε την δυναμική του και κατάφερε να κάνει κάποιες φάσεις, με τις δυο ομάδες όμως να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ ημίχρονου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες από την αρχή δυσκόλεψαν η μια την άλλη αλλά και απείλησαν την εστία αλλά το πρώτο γκολ ήρθε από τον Πετράκο στο 84΄για την ομάδα των φιλοξενουμένων και στο 90΄ο Γραμματικόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-2 υπέρ του Τηλυκράτη Λευκάδος.

Τα συμπεράσματα για την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 είναι θετικά μετά το πρώτο φιλικό, για την φετινή προσπάθεια που γίνεται από την νέα διοίκηση, για τον Τηλυκράτη δεν έχουμε να πούμε και πολλά εφόσον έχουμε δει να παραμένει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία κάνοντας μια καλή πορεία σε όλο το περσινό πρωτάθλημα αλλά και φέτος ανεβάζοντας τους στόχους της.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ: ΤΣΟΚΑΣ – ΝΤΟΜΑΡΗΣ

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΜΠΕΚΑΣ): ΚΩΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ, ΝΤΕΝΤΙ, ΝΤΙΟ, ΑΝΝΙ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΤΣΑΛΑ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΑΝΤΙ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΓΚΟΥΡΑΣ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΤΖΕΛΑΙ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΙ, ΦΕΤΣΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΚΑΤΑΓΗΣ ΣΠ. ΚΤΕΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΓΚΙΚΑΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Prevezatoday από όπου αντλήθηκε το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ [εδώ]

 

Προηγούμενο άρθροΕγκλωβίστηκαν στην παραλία του Αγίου Νικήτα μητέρα με την 5χρονη κόρη της
Επόμενο άρθροΦουρτούνα, αέρας και πεφταστέρια…