Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις O Δήμος Ακτίου Βόνιτσας συμμετέχει στο Let’s do it Greece

O Δήμος Ακτίου Βόνιτσας συμμετέχει στο Let’s do it Greece

0

LET DO IT 2016 (724x1024)

Την Κυριακή 17 Απριλίου συντονιζόμαστε στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας με όλη την Ελλάδα και είμαστε έτοιμοι για δράση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  για να καθαρίσουμε αγαπημένα μέρη που περπατάμε που καθόμαστε που διασκεδάζουμε.

Μετέχουμε για άλλη μία φορά στο Let’s do it Greece, σε  μια Πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία με στόχο τον καθαρισμό ολόκληρης της χώρας μέσα σε μία μόνο μέρα.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, ημέρα χαράς, έμπνευσης, δημιουργίας και γιορτής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καλούμε όλους τους φορείς ,τους  συλλόγους του Δήμου μας, τους μαθητές και τους καθηγητές των σχολείων του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org για να μοιραστούμε αυτό το κοινό εθελοντικό όραμα.

Προτείνουμε σε όλους τους συλλόγους να  επιλέξουν ένα μέρος του Δήμου μας που θέλουν να καθαρίσουν, συμβάλλοντας έτσι στον καθαρισμό και στην βελτίωση του περιβάλλοντος

Στην Βόνιτσα την Κυριακή 17 Απριλίου ξεκινάμε όλοι μαζί  στις 18.00 από τον Φάρο της Βόνιτσας με κατεύθυνση την Σάλτινη και την Κουκουμίτσα.

Στις άλλες πόλεις και χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της πόλης ή  του χωριού και τους τοπικούς συλλόγους και φορείς καθορίζεται την ώρα και την τοποθεσίας που θέλετε να καθαρίσετε.

Υλικά (γάντια και σακούλες) μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Παιδικό Σταθμό της Βόνιτσας και συγκεκριμένα από τα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μέχρι τις 14:30 την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

Παντελής Αποστολάκης

Προηγούμενο άρθρο6 μετάλλια για το Γυμναστικό Σύλλογο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη Ορφέα: Προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα το προσφυγικό