Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ο Α.Γ.Α Ευκλέας Λευκάδας για τη διοργάνωση του Lefkas Open 2

Ο Α.Γ.Α Ευκλέας Λευκάδας για τη διοργάνωση του Lefkas Open 2

0

13015671_518446908335221_4448977872703514054_n

Για άλλη μια φορά ο σύλλογός μας κατάφερε και διοργάνωσε ένα αθλητικό γεγονός (Lefkas Open 2) πολύ σημαντικό για το νησί μας και όχι μόνο, αφού πουθενά στους γύρω νομούς δεν έχουν ξαναδιοργανωθεί τέτοιες εκδηλώσεις τόσο μεγάλου βεληνεκούς.

Το Lefkas Open 2 θα αποτελέσει την αφετηρία για πολύ καλύτερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον αφού σε σχέση με την περσινή διοργάνωση συμμετείχαν επιπλέον δύο (2) χώρες “Αλβανία και Κόσσοβο” καθώς και πολλοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα όπως πχ πολλοί σύλλογοι από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεφαλονιά, Σπάρτη, Αστακό κλπ.

Συνολικά στο Open συμμετείχαν 25 σύλλογοι με 250 αθλητές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 5 αθλήματα του Taekwon-Do και για πρώτη φορά του Light Contact, Seme και του Kick Light.

Σε αυτό το πρωτάθλημα για πρώτη φορά ο κόσμος των πολεμικών τεχνών είδε την αυτοάμυνα του Taewon-Do, τα εναέρια σπασίματα, τα τεστ δύναμης αλλά και πολύ δυνατές μάχες ανάμεσα στους αθλητές.

Ο σύλλογος πέρα από την άρτια διοργάνωση, για άλλη μια φορά έδωσε δυναμικό παρών αφού με 62 συμμετέχοντες αθλητές κατάφερε να αποκομίσει 20 χρυσά, 22 ασημένια και 28 χάλκινα μετάλλια κατακτώντας την δεύτερη θέση στην συγκομιδή μεταλλίων ανάμεσα στους 25 συλλόγους και την πρώτη θέση στο σύνολο των συμμετοχών.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους μεγάλους χορηγούς του Πανευρωπαϊκού Open και πιο συγκεκριμένα, τοIonian Star, τη Winners, την Κορπή, τα λουλούδια Καλαιντζόγλου, το Προφι καθώς και όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και καφέ που στήριξαν την διοργάνωση με τις προσφορές τους όπως είναι το Taste and Coffee, το Boschetto, το Meeting Point, το West Burger, τηνRoma Pizza και το Ζεύκι.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία (Π.Ο.Κ) υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε αυτό το πρωτάθλημα καθώς και το ΙΝΟ Taekwon-Do 370  και την ΕΛΟΑΤ που διοργάνωσε όσο καλύτερα μπορούσε αυτό το γεγονός.

Ακόμα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που στήριξαν και τους αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτές που βοήθησαν στην εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης όπως επίσης και όλα τα μέλη που εθελοντικά προσέφεραν σημαντική βοήθεια.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λευκάδας καθώς και τους Αντιδημάρχους κ. Μάρκο Νικητάκη και Πολίτη Σπυρίδωνα για την στήριξή τους στο πρωτάθλημα μετατρέποντάς το σε θεσμό πλέον για τον νομό της Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΠρόσκληση εθελοντών μοτοσυκλετιστών στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο