Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ο Γυμναστικός Σύλλογος σε ημερίδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος σε ημερίδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα ανέπτυξε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας από 20 Ιανουαρίου μέχρι την αυλαία του 32ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στις 11 Φεβρουαρίου, αφού συμμετείχε σε 4 ημερίδες σε Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Αγ. Κοσμά και Πάτρα με 8 αθλητές. Αναφορά στο Αλεξάνδρειο έχει γίνει οπότε παραθέτουμε τι έγινε και στις υπόλοιπες ημερίδες:

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 26/01/2018

Ο Κων/νος Φυτόπουλος συμμετείχε στα 60μ εμπόδια, όπου με χρόνο 8’’98 κατετάγη 2ος

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου στο άλμα εις ύψος πέρασε το 1,58μ και κατετάγη 9η. (τα χαμηλά ύψη που καταγράφει η αθλήτρια αυτή την εποχή οφείλονται και στο ότι βρισκόμαστε στο μέσο της περιόδου, αλλά και στις αλλαγές σε φορά και ταχύτητα που δοκιμάζουν με την προπονήτριά της, οπότε απαιτείται προσαρμογή της τεχνικής της στα νέα δεδομένα)

Αθλητικές Εγκαταστάσεις Αγ. Κοσμά, 27/01/2018

Ο Κων/νος Φυτόπουλος  στο άλμα εις μήκος με 5,44μ κατετάγη 4ος.

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου  με άλμα στα 1,61μ κατετάγη 1η.   

Κλειστό Προπονητήριο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελ/νήσου, Πάτρα, 03/02/2018

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου  με άλμα στα 1,60μ κατετάγη 1η

Ο Μαργέλης Αναστάσης στο μήκος με άλμα στα 5,05μ  κατετάγη 3ος και στα 60μ με επίδοση 8’’36 κατετάγη 7ος

Η Καββαδά Ευαγγελία  στα 60μ με επίδοση 8’’85  κατετάγη 13η και στο μήκος  με επίδοση 3,97μ κατετάγη 17η

Η Αλβανίτη Ιωάννα  στα 60μ  με επίδοση 9’’38 κατετάγη 45η

Η Κατωπόδη Στέλα στο μήκος  με επίδοση 3,11μ κατετάγη 26η

Η Μεσσήνη Δανάη στο  μήκος  με επίδοση 2,70μ κατετάγη 28η

Ο Κλειστός Στίβος σε αυτές τις ηλικίες αποτελεί μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και εξαγωγές συμπερασμάτων μεσούσης της περιόδου και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αγωνιστικό στόχο, άλλωστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου διεξάγεται για τους αθλητές κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών όπου βέβαια μπορούν να συμμετάσχουν και από κατηγορία Παίδων/Κορασίδων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ, ΣΕΦ 10 & 11/02/2018

Το κλείσιμο για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας στον κλειστό στίβο πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Γεωργιάννας Ιωακειμίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στο άλμα εις ύψος, όπου η αθλήτρια ξεπέρασε το 1,60μ και κατετάγη 7η. Με δεδομένες τις προσαρμογές που προαναφέραμε, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν να γίνει η προπόνηση που έπρεπε, το πέρασμα αυτό χρησίμευσε ως βοήθεια στον περαιτέρω προγραμματισμό της προπονητικής διαδικασίας, χωρίς να υπάρχουν προσδοκίες για καλές επιδόσεις.  

Στα πλαίσια του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αντιπροσωπεία του ΔΣ του συλλόγου παραβρέθηκε σε εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και προπονητές του 2017, καθώς και θεσμικοί φορείς που υποστηρίζουν τον κλασικό αθλητισμό.